- 30 Ağustos 2009
- 30.110
- 19.965
- 2.393
Olcan gider göbeği kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana Hamit'in başlığını, Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu'na almam için attığın mentionı unutmuş gibisin.

Soku henuz atlatamadim ama buyuk kaptan yerlilere karsi yapilan bu kalkismayi bastiracaktir.
Dikkat etsinde sıra o kaptana gelmesinSoku henuz atlatamadim ama buyuk kaptan yerlilere karsi yapilan bu kalkismayi bastiracaktir.
Olcana resmen darbe yapildi. Artik oynatilacagini sanmiyorum. Bari Besiktasa gitsin orada sakar Ismaili yedek birakip oynar. El alem sol bek nasil olurmus görsün. Belki milli takima tekrar alinir.
Olcana resmen darbe yapildi. Artik oynatilacagini sanmiyorum. Bari Besiktasa gitsin orada sakar Ismaili yedek birakip oynar. El alem sol bek nasil olurmus görsün. Belki milli takima tekrar alinir.
Bence de mantıklı olur. Onlar bize yedek kaleci için Cenk'i verdiler geçen sene. Bizde onlara yedek sol bek için Olcan'ı verip ödeşelim.Olcana resmen darbe yapildi. Artik oynatilacagini sanmiyorum. Bari Besiktasa gitsin orada sakar Ismaili yedek birakip oynar. El alem sol bek nasil olurmus görsün. Belki milli takima tekrar alinir.