#29 Olcan Adın

Bu adam Ts de en iyi maçlarını sol kanatta çıkardı biz bu adamı sağ kanatta oynatıyoruz neden ?
Vallah ben bir oyuncunun bir Hazard,Ribery,Robben özel biri olmadığı sürece ters kanatta oynamasını iyi bulmuyorum. Olcan sol kanat oyuncusudur.

I am the one who knocks!

Olcan TS, Galatasaray ve Milli takım oyuncusu olabilmişse ve son 5 yılın net en iyi yerli kanat oyuncusu olduğu kabul görüyorsa, bunu sol kanattaki performansına borçludur...TS da iken de sağ kanatta çok az oynamış ve sol taraftaki etkinliğini gösterememişti...Ters ayaklı olmanın avantajını kullanabilecek bir oyun tarzına sahip olmadığını anlamak için iki maçını seyretmek yeterli...Olcan sol kanatta oynarken rakip beki daha iyi kapatıyor, birçok kez sıfıra inebiliyor, hatta kaleye etkili şut atma fırsatını da daha fazla sayıda elde ediyor...Ben bu kadro için en uygun dizilişin 4 - 1 - 4 - 1 olduğunu düşünüyorum; Melo defansın önünde, Burak yok, Olcan orta dörtlünün solunda...

İyi mi kötü mü anlamıyorum.Bir enerji katıyor ama kalite eksikliği bariz.Sağdan çizgiye inerken topu fazla dürttü Selçuk kademeye girdi.2. yarının başında önü bomboşdu ama kötü ilk dokunuşu yüzünden Sneijder'e çıkarmak zorunda kaldı.

Prandelli 2 ŞL maçında hiç şans vermedi.Dortmund maçında da yedek olma ihtimali yüksek.

Arkadaş Olcan'ı sol kanatta , Sneijder'i forvet arkasında , Tarık'ı ise sağ bekte oynatmak bu kadar mı zor ?

Olcan sol kanatta oynayamaz. Sağda daha verimli olur.

Adam hiç de fena oynamıyor. Volkanın öküz gibi baktığı şut ağlarla buluşsaydı şu an sneijder kadar olcanı da konuşuyordunuz haksızlık etmeyin. Elinden geleni yapıyor en azından

90 dakikaya yetecek kondisyonu yok, kendisine hic bir sekilde bakmiyor, acilen kilo vermesi lazim. Ilk 11 baslayip, her mac 60. dakika civarlarinda oyundan alinmasi lazim.

Ligde sol bek oynasa fena olmaz bence.Veysel'i sağ bekte izlemekten iyidir.

Olcan da Sneijder kadar olmasa da etkili şutlar atabiliyor. Bu özelliğini daha sık kullanmalı. Bazen vurması gereken yerde vurmuyor. Trabzon'da daha rahattı bu konuda.

Geri
Üst Alt