#29 Olcan Adın

Alinirken gobek atiliyordu , performanslari dusuk olunca Vurun AYSALA .. yok oyle yagma

Taraftar transfer ister abi.

Dünyanın neresinde olursa olsun takımda yeni sima görmeyi herkes ister ama bunda tasarruf yapacak kişi takım başkanı olmalıdır.
İnce eleyip sık dokumaları lazımdı.
2 senelik şampiyonluk parası,CL parları,stat gelirleri,yayın gelirleri,store gelirleri böyle hamlelerle eridi gitti.

Olcan ve Tore ayni fiyata alindi = tore > Olcan
Yasin ve Frei ayni fiyata alindi = Frei > Yasin

Yazik gunah

Dünyanın neresinde olursa olsun takımda yeni sima görmeyi herkes ister ama bunda tasarruf yapacak kişi takım başkanı olmalıdır.
2 senelik şampiyonluk parası,CL parları,stat gelirleri,yayın gelirleri,store gelirleri böyle hamlelerle eridi gitti.
Aslına bakarsak yerli transferleri ne kadar verimsiz de olsa doğru transferlerdi çoğunlukla. Yönetimsel bi durum pek yok yani yerli olup da biraz kalburüstü olan adamlar belli, şartlar belli. Tek eleştirebileceğim nokta 40 kişilik kadro kurulması.

N5

Aslına bakarsak yerli transferleri ne kadar verimsiz de olsa doğru transferlerdi çoğunlukla. Yönetimsel bi durum pek yok yani yerli olup da biraz kalburüstü olan adamlar belli, şartlar belli. Tek eleştirebileceğim nokta 40 kişilik kadro kurulması.

N5

Veysel alınıyor tutmuyor, Tarık alınıyor oda tutmuyor, Sabri affediliyor sonra Sabri ikisinden de iyi çıkıyor.
Tuhaf işler.

Prandelli kimden verim almis ki Olcan´dan alsin? Takimda iyi olan oyuncu mu vardi?

Merak etmeyin, Olcan da düzelir. Ha tercih konusuna gelirsek, ben Töre Olcan´dan iyi dedigimde cullanmistiniz üstüme :)

22 yasinda cocuk, hem daha hizli hemde daha teknik demistim. "Kac golü var, kac asisti var?" diyorlardi o zamanlar.

Prandelli kimden verim almis ki Olcan´dan alsin? Takimda iyi olan oyuncu mu vardi?

Merak etmeyin, Olcan da düzelir. Ha tercih konusuna gelirsek, ben Töre Olcan´dan iyi dedigimde cullanmistiniz üstüme :)

22 yasinda cocuk, hem daha hizli hemde daha teknik demistim. "Kac golü var, kac asisti var?" diyorlardi o zamanlar.

bu yorumlari ancak futbol cahilleri yapiyor zaten, oyuncuya bakmadan kac gol kac assist yapmis derler habire.. oyuzden bu haldeler.

reyiz çok kilolu hiç etkili olamıyor. toparlanacak gibide görünmüyor
şu gökhan töre mevzu bi bitmedi bize beyinsiz oyuncu lazım değil
adam milletin ağzının içine silah sokup tehtid ediyor hala töre diyolar
başka konulara gelince önce karakter diyosunuz

reyiz çok kilolu hiç etkili olamıyor. toparlanacak gibide görünmüyor
şu gökhan töre mevzu bi bitmedi bize beyinsiz oyuncu lazım değil
adam milletin ağzının içine silah sokup tehtid ediyor hala töre diyolar
başka konulara gelince önce karakter diyosunuz

G. Tore hala beyinsiz zaten, ben kendimden yola cikarak: Gokhan in saha ici kalite ve performansini anlati verdim. Gokhan Tore saha icinde etkili ve yetenekli bir oyuncudur, Olcan dan her turlu daha iyidir.
Ama profesyonel mi : degil, saha disinda problemli birisi onda haklisin..

Benim elestiri noktam: sirf istatistiklerden yola cikip yorum yapanlara..

Son düzenleme:
G. Tore hala beyinsiz zaten, ben kendimden yola cikarak: Gokhan in saha ici kalite ve performansini anlati verdim. Gokhan Tore saha icinde etkili ve yetenekli bir oyuncudur, Olcan dan her turlu daha iyidir.
Ama profesyonel mi : degil, saha disinda problemli birisi onda haklisin..

Benim elestiri noktam: sirf istatistiklerden yola cikip yorum yapanlara..

sana özel yorum yapmadım kardeş genel anlamda yaptım yoksa alıntılardım :)
yanlış anlama

töre genç etkili bir oyuncu bunu biliyoruz ama beyin yok işte. beyin olsa zaten ya almanyada ya ingilterede olurdu. bırakmazdılar bjkye

Kardes hep alarak olmaz . Biraz'da satacaksin .. Dunyanin her liginde futbolcu satislarindan gelir kaynagi yaratiliyor TURKIYE haric .. Biz burda transfere para veriyoruz ++++ kovarken .

Töre ile çok fazla kıyaslanmış da; hatırlarsanız BJK da önceliği Olcan' a vermiş, Trabzon yönetiminden söz aldıklarını filan söylemişlerdi hatta...Olcan için bizimkilerin verdiği rakama çıkamayınca Gökhan' a döndüler sonradan, onlar da futbol dışı defolarını hesaba kattılar muhtemelen.

Olcan transferinin, Yiğit-Salih-Yasin gibi 'enayilik' kategorisinde değerlendirilmesi yanlış olur, transfer riski olarak görmek lazım bence...Üstesinden gelebileceği bir problemi var ve aşabilirse, ödenen bedelin karşılığını verebilecektir diye ummak istiyorum...

Her gün hazır yediğini bir de övünerek söylüyor. Sanki çok matah bir şey yapıyor , her gün hazır yiye yiye hantallaşmış.

Halbuki mafya Gökhan'dan daha potansiyelli ama yansıtamıyor bir türlü ben kazanılmasından yanayım

Hazir yemek yiye yiye Sinan Engin gibi olmak istiyor.

Kazik degil ama Hamit-Selçuk-Burak kategorisine girecek bu gidisle

Geri
Üst Alt