#29 Olcan Adın

Yerli oyuncular G.Saraya gelirken birden amatör oluyorlar nedense...

Olcan genç de degil, yine muazzam transfer yapmisiz

Geçen sezon Caner'in ardından ligin en iyi yerli oyuncusuydu.

Transferi şahsen çok istedim , yabancı sınırı da göz önünde bulundurulunca alınabilecek en iyi yerli kanat oyuncusuydu.

Olcan Adın > Gökhan Töre denen o küçük gangsterden diye düşünüyordum ve hala da öyle düşünüyorum.

Kendisinde ki bu formsuzluk kısa zamanda düzelecek , kendisini toparlayacak ve takıma katkı vermeye başlayacaktır merak etmeyin.

Hamza Hoca ile birlikte tekrar ayağa kalkacak bir isim olarak görüyorum kendisini.

Ender dogru transferlerdendi ama o göbegi beni benden aliyor. Düzelme umudum var. İleride ne olacagi belli olur.

umutluydum olcan'dan, hala da umutluyum fakat, ben oldum artık büyük topçuyum havası var sanki biraz.

Kilo sorunu şuan için sıkıntı ama bu çözülmeyecek bir problem değil, daha büyük sorun pas ve tercihleri. Bu yönde daha dikkatli olması lazım.

Kilo verir, daha sıkı bir şekle gelir, Olcan iyi bir futbolcu ben özellikle ikinci yarı farklı bir Olcan göreceğimize inanıyorum.

Sorunu kilo falan degil. Kendinizi kandiriyorsunuz. Bu adam Galatasaray icin yeterli bir futbolcu degil.

Transfer döneminde fiyasko cikacak dedik Gokhan Toreyi alalim dedik herkes karsi cikti simdi alin size Olcan.

Oyunu okuyamiyor. .nerde duracağını Nezamand pas vereceğini bilmiyor malesef.

Satılık listesine yazılabilir. ...

Töre ile karşılaştıranlar neyin kafasında ?

Töre 22 yaşında Olcan 29 yaşında.

Şu haliyle Töre, Olcan'ın yanında Messi falan kalır.
Olcan çok yetersiz.
sabri-yi-g%C3%B6bekli-diye-kovup-g%C3%B6bekli-olcan-%C4%B1-almak_664586.jpg

Kendine futbola vermiyor

Trabzonspor oyuncular zehirleniyor mu G.Saraya gelmeden önce?

Trabzon satmayız falan diye rol kese kese bize kakaladı bunu yerine de 21 yaşında Yusufu monte etti ki şu haliyle bile Yusuf 5 Olcan eder.Gelenin geçenin geçirdigi bi klup olmuşuz Türk futbolunun enayisiyiz.

Töreyi alalım dedim diye ne tacizlere maruz kalmistim hey gidi günler.

Hakani aldikta sanki Gokhani istemeyelim.Simdi ne yalan soyleyeyim Gokhan Olcandan 3 kat daha iyi oyuncu.

Yok 10 kat , Allah Allah abartmayalım.

Hakan'ı zamanında pek ala alabilirdik , bizim lüzumsuzlar salak saçma işlere girdiler kendisi ile anlaşılmasına rağmen kulübünün istediği bonservisi çok buldular.

Tek problemi oynatilmamasi. Lobisi olmayan futbolcularimizdan ayni Bruma gibi. Yoksa Arda tipinde bir futbolcu olan Olcan i oynatmamak tam bir skandal. Sahada sürünen lobili futbolcular varken Hamit,Selcuk, Burak gibi.

Geri
Üst Alt