Çağrı Karakoç
Sarı Üye
- 15 Şubat 2014
- 177
- 0
- 586
Şu adamı Tellesin yerine tercih ederek futbola ihanet ediyorsunuz.Hala anlamıyorum bu adam nasıl bek oynar Telles varken..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala anlamıyorum bu adam nasıl bek oynar Telles varken..
Olcan neler yaptıda bekte Tellesten iyi deniyor hala anlamıyorum.Bunu tek açıklaması var 'ferrarisi olup şahine binmek'Telles'ten iyi oldugu icin
Olcan neler yaptıda bekte Tellesten iyi deniyor hala anlamıyorum.Bunu tek açıklaması var 'ferrarisi olup şahine binmek'
Ferrarin olsa tüp taktırırsın bu kafaylatelles'ten iyi
ortaları dağlara taşlara atmaması bile tek başına yerli bir sebep. Bundan önceki iki maçta da asist yapması bugün ilk 11 çıkmasında etkiliydiOlcan neler yaptıda bekte Tellesten iyi deniyor hala anlamıyorum.Bunu tek açıklaması var 'ferrarisi olup şahine binmek'
Ferrarin olsa tüp taktırırsın bu kafayla
Ne yani 1-2 tane orta açtı diye Tellesten iyi bir bek mi oluyor.Yediği çalımlar, oyuncular karşısında ağır kalışı,hava toplarındaki ezikliği bunların hepsini görmezden mi gelelim.Olcan bir bekin yapması gereken hiçbirşeyi yapmadı sadece ortasaha oyuncusunun yapması gerektiği şeyleri yaptı olay bu.ortaları dağlara taşlara atmaması bile tek başına yerli bir sebep. Bundan önceki iki maçta da asist yapması bugün ilk 11 çıkmasında etkiliydi
Ne yani 1-2 tane orta açtı diye Tellesten iyi bir bek mi oluyor.Yediği çalımlar, oyuncular karşısında ağır kalışı,hava toplarındaki ezikliği bunların hepsini görmezden mi gelelim.Olcan bir bekin yapması gereken hiçbirşeyi yapmadı sadece ortasaha oyuncusunun yapması gerektiği şeyleri yaptı olay bu.
Bunlar sadece senin şahsi düşüncen ve abartışın bunun için söylediklerinin bi önemi olmadığını düşünüyorum.telles dunya tarihinin en cok calim yiyen oyuncularin basinda gelir
Bunlar sadece senin şahsi düşüncen ve abartışın bunun için söylediklerinin bi önemi olmadığını düşünüyorum.