#29 Olcan Adın

Yaza yaza Olcan' ın solbek oynamasını sağladık, iyi de oldu (Hamza bizim sözümüze bakıyor diye demiyorum, bir nevi totem diyelim, elimizden gelen bu :))...Chedjou' yu defansif orta saha olarak izlemeyi de çok istiyorum, aslında Zan' a şans verilmiş olsa pekala mümkündü ama artık zor; ihtiyaç duyulması halinde yine de denenmeli (Semih döner, Koray güven kazanır, daha Balta var...), Melo 'nun yanında veya yerinde...

Evet bence de gülelim. Riera varken biz Premier Lig'de falan oynuyorduk galiba. Rakipler Sivas, Eskişehir değildi de Arsenal, Tottenham'dı. Hakikaten komikmiş. Bu saçma yorumunu okurken bunu da göz önüne alacağım sağol.
Evet Real Madrid, Schalke, Juventus falan Sivasspor ile aynı ayarda takımlar. :shame:

Evet Real Madrid, Schalke, Juventus falan Sivasspor ile aynı ayarda takımlar. :shame:

Şaka mısın arkadaş, oynadığımız maçların yüzde 95'i lig maçı zaten. Senede kaç kere oynuyoruz sanki o takımlarla. Şu an Avrupa'da devam etsek Olcan'da muhtemelen sol bekte oynuyor olacaktı, neyin tribi bu anlamadım ki.

fener maçında bunu havada karada tokatlayıp bir kenara atarlar. bu da riera angus'u gibi büyük maçlarda bek olarak bir işe yaramaz.

Bana kalırsa telles ile beraber ilk 11 başlamalıydı.Hoca böyle değerlendirdi.Kumardı ama tuttu.Olcan Adından beklediğimiz performans gelmeye başladı.

Olcan'ın sol bek performansı hakkında pozitif yorum yapanların akli dengesi yerinde olamaz. İnanılmaz zayıf rakipler karşısında defansif anlamda madara olan bir adamın Galatasaray'ın sol beki olması kadar saçma birşey olamaz. Hele sol bekte Olcan ile Kadıköy'e çıkmak falan aman diyorum, aman diyorum.

Elbette ki Alex ve Balta'nın sol bek performansından memnun olamayız ama Olcan'dan çok daha dengeli kalıyorlar defansta.

Son düzenleme:
Olcanın defansını beğenmiyorsunuz en azından adamın hücumda belli etkinliği var..Telles 'te o da yoktu.. Ayrıca kaç maç Tellesin ayağının kaymasından gol yedik çabuk unutmuşsunuz..Olcan bu takımın en faydalı sol bekidir..Kadıköye Olcan-Telles şeklinde çıkabiliriz..Yasini de sağa alalım ..

Fener maçında oynayamazmış karşısında oynayacak adam kuyt lan
kuyt kariyeri boyunca kaç kere adam geçmiş.

bence

---olcan
---Alex

baslayip macin gidisatina göre roller degistirilmeli.

Hücuma cok fazla katkisi var defansi kotu ama eski maclara gore daha iyiydi defansda

Olcan ve Sabri'nin bindirmeleri hücum zenginliğini çok arttırıyor. Uzun bir zaman sonra hücum yapmaktan, pozisyona girmekten aciz olmayan takım izliyoruz.

Telles arkada Olcan önde oynasinlar haftaya.

emreye kafa atacak kırmızı yiyecek

Haftaya Önde oynamalı. Bir tarafta Telles Olcan. Diğer tarafta Sabri Bruma. Wes normal oyununun yarısını oynasa bu 2 oyuncu çok faydalı olur. En önemlisi de Burak'ın var olması. F5in iki kazma stoperini araya atılan toplar ve Burak'ın savunma arkası koşularıyla hataya zorlarız, ki yaparlar da zaten. Özellikle Alvesten beklerim:)

anadolu maçlarında yine sol bek oynamalı lakin karıköyde telles arkada olcan önde olmalı hataya yer olmayan bir maç gg bir kaçarsa telafisi olmaz golü yersek 0 0 a kitlemeliyiz maçı arada kontra ararız pek atacağımızı sanmamya denemekten zarar gelmez

fb macinda hücum pres yapalim,sok presle sok edelim fener takimini

olcan iyi basar colak da iyi basar

colak-sino-olcan 3 lüsü ideal olur fb maci icin

geride telles oynar

Taş gibi sol bek oldu adam Hamza hoca sayesinde.

Sezon başında beli dönmüyordu şimdi birkaç kez depara bile kalkıyor. Ortaları zaten mükemmel.

Geri
Üst Alt