#29 Olcan Adın

Sadece sol bek oynar mecbur kalınırsa o da...Skora göre yorulan kanat olursa son 5 dakika 10 dakika olabilir başka olmaz

Seneye Malaga'ya Olcan'ı verelim, Amrabat'ı geri koyalım.

Bu kadar da kötü topçu değildi yahu, nasıl dağıldı böyle anlamadım.

{taptap}

Sol bek oynayinca biraz göze girdi ama tekrar düsüse gecmisti o bölgede, simdi ise sag acik oynadi ve hic bir varlik gösteremedi resmen sabri ile muhtesem ikili olusturdular , bütün zamanin en berbat sag kanati olustu dün bu ikili ile. öyleki sanki sokaka cikma yasagi vardi nufus sayimi yüzünden ve bu yasaki delen kasiimpasali futbolcular vardi adamlar bildigin otobana cevirdi orasini

Son düzenleme:
Takimda ilk 11 oynamasini istemedigim tek oyuncu

Sezon sonu yollar kesinlikle ayrilmali .Büyük takim da oynamak kolay degil aga .Yasin bunu inatiyla hirsiyla basardi ama Olcan dan bir cacik olmaz .Tipik Anadolu takimi futbolcusu

Galatasaray dergisinden bir yazi. "Hizli ve öfkeli". Bunu kim yazdiysa hangi dünyada yasiyor merak ediyorum :D

CB-2104XIAA2EjH.jpg

seni hep savundum ama artik yeter arkadas. aldigin paranin hakkini ver biraz! ne calim atabiliyorsun ne sut atabiliyorsun, rakibin en etkili ismi olmaktan vazgec

bu herifle 4 yillik sozlesme yapani 160 feet scubaya yollayip tupunun icine ajdar osurugu basayim

Umut'tan daha çok sövülmesi gereken kişi bizzat bu şahsiyettir.

Galatasaray sanki babasının kulübü. Bu nasıl bir lüks anlayamıyorum. Hadi sezon basında hantaldın, insan utanır form tutar birsey yapar ya. Yazık gercekten.

Yasin'den topcu falan olmaz dedik adam hırs yaptı hepimizi utandırdı. Buna küfretsen moralim bozuk bahaneleri ile daha cok yemek yer.

topu disari atmasini izah etmesi gerek

hali sahada oynamiyon olcan

Futbolu bıraktıktan sonra 120 kilo filan olur herhalde. ;)

Geri
Üst Alt