#29 Olcan Adın

Edit: saçmaladım

Son düzenleme:
bu nasıl rahatlıktır cözemedim. yıllardan beri bize gelen hemen her anadolu topcusu gevsiyor.

hani tam tersi olması gerekmez mi ? anadolu'dakinden daha disiplinli daha özverili olmak zorunda hissetmiyorlar mı kendilerini ?

Gençlerbirliği maçında Sol bek olarak görebiliriz kendisini.

bari şu maçta aldığın paranın hakkını ver

Allah aşkına güzel oyna,maçı kazanmamızda bi etkin olsun.ne zaman aldığın paranın hakkını verecen olcan?

sonradan oyuna girmesine ragmen bitikti, öyle bir faul yapti ki orada hepimiz küfür ettik. 1500 küsür dakika oynadin ama hicbirsey yapmadin.. hamza hoca'ya dua etsin, yoksa 10 dk bile oynamaz su haliyle.

ulan bunun yaptığı faulü sonradan girip emre çolak yapsa 100 tane post vardı burada şimdi

her maç tehlikeli yerden faulu var

Moderatör tarafında düzenlendi:
yilin bidonu. ben böyle kepazelik görmedim. takimda forma sansi bulamayan bir sürü kanat oyuncusu varken gidip hala bunu oynatiyor hoca cidden akil almaz tercihler. kalan maclarda kadroya bile almam bunu

Bu yerliyi sezon biter bitmez Eskişehir, Başakşehir vs. gibi takımlara iteleyelim.

Olcan bize bir iyilik yapacaksan sezon sonunda Galatasaray'dan bir dakika bile durmadan git abicim.

Geri
Üst Alt