#29 Olcan Adın

sene sonuna kadar bir futbolcu tüm yeteneklerini kaybedermi bu kadar silik işe yaramaz kilolu hale gelirmi. hangi bataklıktaysan orada kal galatasarayımızdan uzak dur olcan!

Ergen kizlardan hada cok memesi var. Haci siz sporcusunuz bu nasil biridir ahlaksizliktir ya.

Siz antrenman yerine pes idmani mi yapiyonuz anlamiyorum.ki

tobcu degil

kulubumuzun daha fazla somurulmemesi adina sezon biter bitmez shudlanmali regardless've contract

Yazık gercekten, milyon eurolar alıyor ve büyük umutlar ile transfer ediliyorsun, karsılıgında yan gelip yatıyorsun, artık kulüplerin sorumsuz futbolcuları cok ağır cezalara tabi tutması gerekiyor.

Galatasaray kimsenin babasının kulübü değil.

Ya bilader biraz top oyna TOP, kebap yeme biraz la ne biçim futbol oynuyorsun ? Birde yani sira fisik yetersizligini eklegince = tam bidon'sun...bu kulüp seni almak için ne paralar basti ve aldi seni, insan biraz utanir be

Plaket verilmeden postalanmalı. İlla bişey istiyosa tavuk döner verilip teşekkür edilmeli.

senden daha kötüsü gelmez arkadas bu takima. nereye gidiyorsan git. adam kenardan bile kart görerek isi ilerletti. gördügü kart sayisi kadar gol+asist anlaminda skora etkisi olsa yilin oyuncusu olurdu

erken tatile cıkmak icin kasti olarak sarı kart yedi. tam şopar ya, bundan bu sene kurtulabilirsek ne iyi olurdu..

erken tatile cıkmak icin kasti olarak sarı kart yedi. tam şopar ya, bundan bu sene kurtulabilirsek ne iyi olurdu..

adam ilk defa hayatinda sampiyonluk kupasi kaldiracak niye erken tatili düsünsün bunu akliniz aliyor mu yahu
her oyuncumuz sampiyonluk kutlamalari sonrasi gidecektir tatile

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

adam ilk defa hayatinda sampiyonluk kupasi kaldiracak niye erken tatili düsünsün bunu akliniz aliyor mu yahu
her oyuncumuz sampiyonluk kutlamalari sonrasi gidecektir tatile

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

tatile cıkmaktan kastım, akdeniz-ege'ye falan gitmesi degil. istanbul'da karı-kız ile takılır, sampiyon oluncada kutlamalara gelir.

hani bu hafta formda olmasına gerek yok.

olcan ve yasini bu sezon aldik... olcan etkilli olur dedim ve yasin ne bicim bir transfer dedim, tam tersi oldu. bu adamdan 2 m euro alsak iyi.

Geri
Üst Alt