#29 Olcan Adın

tatile cıkmaktan kastım, akdeniz-ege'ye falan gitmesi degil. istanbul'da karı-kız ile takılır, sampiyon oluncada kutlamalara gelir.

hani bu hafta formda olmasına gerek yok.

istanbulda kari kizla takilan adam ligin son haftasini beklemez her hafta yapar bunu
hem daha önümüzde cok önemli bir kupa maci var olcana izin vermezler

CF9fwlMUIAAE5wx.jpg

arsivlerden-cikan-cumhuriyet-tarihinden-ozel_25270_b.jpg

Önümüzde ki sezon umarım güclü,istekli bi olcan izleriz. Yoksa isin zor.

(~Tapatalk )

Olcan, volkan sen, burak yilmaz, sercan tipi oyun gorusu kisitli, panik olmaya yatkin oyunculardan verim alabilen bir td oldugu icin senol gunesi cok begeniyorum. Besiktasa falan giderse ucurma ihtimali var.

Olcana gelirsek, malesef 1 yillik performansi kandirdi herkesi

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu saatten sonra verim alamayız, oynamak istiyorsa anadolu takımına gitmeli ama gitmez, aldığı paranın yarısını alamaz.

bu saatten sonra verim alamayız, oynamak istiyorsa anadolu takımına gitmeli ama gitmez, aldığı paranın yarısını alamaz.
Hemfikirim. O göbekle hiç.....

Ne ofansta ne defansta iş yapıyor; olur olmaz yerlerde mal mal fauller yapıyor, ısınırken bile sarı kart gören bir oyuncu. 15 gol 15 asistli adamın böyle patlayacağını hiç düşünmemiştim doğrusu. Ayrıca ol bekte oynadığı zaman otoban oluyor o bölge.

Ataturkculukle olmuyor bu isler olcan cim biraz totoyu kaldirmak lazim

Son düzenleme:
Hemen gönderilmeli. 2. bir şansı hak etmiyor. Biraz ağır olacak ama bana kasten oynamıyor gibi geliyor.

Gökhan Töreyi alalıım ya olcan gitmeli

Kum gibiyle geldi takdirimi kazandı bay göbek :D Olum oyna la seneye nolur.

Geri
Üst Alt