#29 Olcan Adın

Tatilde göbeginin daha da büyüme ihtimali cok yüksek.

Ergen_52 ile birlikte tatile çıkmışlar. Fotoğrafta zayıflamış gibi gördüm. Ama muhtemelen karı kız peşinde koşmaktan yemeye fırsat bulamamıştır. Kampta alır kilo

olcan-adin-fenerbahce-ye-transfer-oldu-2003-9008.jpg

olcan+adın.jpg

OICen Adın başlğı tapada :
uploadfromtaptalk1434430309203.webp

t★p★t★p★

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a istediği yönünde haberler var doğruysa hemen gönderelim 2-3 Mn €'da bonservis isteyelim.

beyler birazdan görecekleriniz tamamen gerçektir çoçuklarımızı pc den uzaklaştıralım +18 içerik şahsen uygun bulmuyorum

evet birazdan görüceğiniz şey sizi ürkütebilir hazırsanız atıyorum

7kjjEW.png

bu herifin galatasaray gibi tr'nin en üst seviye kulübünde bu vaziyette oynaması kulübümüz adına utanç vericidir bu profesyonellikten nasibini almamış canlı organizma karşısında takdiri siz değerli gsc ahalisine bırakıyorum..

galatasaray taraftarı acilen bu kepazetü'l adın'ın kulübümüzden defolması için twitter facebook v.b sosyal medya alanlarında kampanyalar başlatmalı ve tff ye lisansının iptal edilmesi için dilekçe gönderilmelidir...

#topçudiyealdıksnorlaxçıktı

beyler birazdan görecekleriniz tamamen gerçektir çoçuklarımızı pc den uzaklaştıralım +18 içerik şahsen uygun bulmuyorum

evet birazdan görüceğiniz şey sizi ürkütebilir hazırsanız atıyorum

7kjjEW.png

bu herifin galatasaray gibi tr'nin en üst seviye kulübünde bu vaziyette oynaması kulübümüz adına utanç vericidir bu profesyonellikten nasibini almamış canlı organizma karşısında takdiri siz değerli gsc ahalisine bırakıyorum..

galatasaray taraftarı acilen bu kepazetü'l adın'ın kulübümüzden defolması için twitter facebook v.b sosyal medya alanlarında kampanyalar başlatmalı ve tff ye lisansının iptal edilmesi için dilekçe gönderilmelidir...

#topçudiyealdıksnorlaxçıktı
Photoshop olduğu o kadar belliki yasin bile kilolu çıkmış

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt