#29 Olcan Adın

Bunu Galatasaray'a alanı,alınmasına sepep olanı,bunu futbolcu diye ortaya salanı,Galatasaray'a satanı ne yapmak lazım?

Memeleri daha buyuk.

Allahim sana geliyorum spor yapan adamda meme var.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heyecanla konuyu Şanlı Galatasaray Tarihi forumuna taşıyacağım günü bekliyorum.

koşamıyor adam bildiğin yahu.. Bruma ve Amrabat gibi iki tane taş gibi kanadı çerez parasına sat yerine Olcan gibi göbekliyi koy.. Vallahi çok dengeli gidiyoruz.

Bunu bu haline ragmen habire habire oynatan adama da yaziklar olsun!!

Yazik günah gecen sezon bu oynayacagina Sinan oynasaydi ölürmüydün Hamza?

Bunu bu haline ragmen habire habire oynatan adama da yaziklar olsun!!

Yazik günah gecen sezon bu oynayacagina Sinan oynasaydi ölürmüydün Hamza?

yahu onu geç. Elinde Bruma ve Amrabat gibi 2 tane taş gibi kanat varken sen onları satıyorsun ve Temmuz'un ortasında hala 3.lig seviyesinde oyuncuları denemek istiyorsun.

Berk denen adam 2.ligdeki Antalya'da bile oynayamamış daha nesini deniyorsun?

Bir de futbolcuyum diye ortalarda dolasiyor patates cuvali. Utan lan kendinden utan rezil herif.

Dombili Baykuş Hasan!

erdem-bas_608328_m.jpg

Erayı,Jemi geçtim

sen ve yekta neden bu takımda acaba ? Seneyede uzaktan 3 gol atarsın o olcan düzelmeye başladı deriz öyle öyle 35'e kadar kalırsın bizde.
Gerçi çok iyimserim golde atmazsın sen

Şu takımda her çöp hazırlık maçında görev aldın,kupalardada öyle gram farkın olmadı onlardan hatta negatif olarak göze battın,gerçekten ilginç

İki düzeltme yapmak istiyorum
1. Amrabad satılmadı opsiyon kullandılar, sözleşmede 3,5 opsiyon maddesi koyulmuşsa hiç bir hak iddia edemezsiniz. 8 e alıp 3.5 a satan eski yönetim olmuş oluyor böylelikle bunu anlamak kötü niyetli olunmazsa zor değil.
2. Bruma satılmadı kiralandı. Geçen sene bu forumda belki 526000 defa Bruma nın İspanya vb bir Avrupa ülkesine kiralanması gerekiyor diye post atan oldu, 8 milyon da opsiyon. He opsiyonu düşük bulabilirsiniz o ayrı.
Eleştirin tabi ki bu forum insanlar eleştiri yapsın bilmediklerini öğrensin veya bildiklerini başkaları ile paylaşsın diye var ama haklı eleştirin.

Geri
Üst Alt