#29 Olcan Adın

Bty89YpCEAAV5F3.jpg

Varan 3

Allah gelsin koca gobekler ye aslanim ye.
Adeta hersey bana yakisir Jurisi gibi masallah.

Olcan hertürlü faydali olur, formayi da vermez. Lig icin ondan uygun bir futbolcu yok Türkiye´de.

Süratli, güclü, kivrak, kosuyor, savasiyor, top kapiyor, sut atiyor ve en önemlisi oyunu hizlandirabiliyor.

Dün de iyi oynadi bence. Yavas yavas alisacaklar takima sonucta.

Varan 4

Ahahahah renktasimiz komisyon almis olmali o kadar ovmus ki sanarsin Messi :D

Bu adam fenerliydi buraya yatmaya gelmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahah Olcan Adin sevdalilari yok olmus buradan Töreyi alalim derken owwww Töre mafyaci biz Temiz takimiz ne isi var diyenler Olcan Gobek yapinca cok temiz oynuyor herif yahu.

Olcan ve Umut'u beşiktaşa iteleyebiliriz şenol hoca eski öğrencilerini istiyormuş

Hahahah Olcan Adin sevdalilari yok olmus buradan Töreyi alalim derken owwww Töre mafyaci biz Temiz takimiz ne isi var diyenler Olcan Gobek yapinca cok temiz oynuyor herif yahu.

Töre de ayni yetersiz. Besiktas da her büyük macta kaybolan adami ne yapacagiz biz? Sanki her büyük macta kaybolan Burak yetmiyormus gibi bir de bunu mu alacaktik.

Olcan sanirim herkesi sasirtti. Adam Trabzonu tek basina ayakta tutmustu gecen sene. Bize gelince kendini bu kadar salacagini hayatta düsünmezdim. Muhtemelen Selcuk & Burak demistir burasi deniz malini yemeyen keriz gel gel sende yattigin yerden götür paralari.

Hamzaoğlu'na çapsız diye kızılıyor ya, bu adamın da göklere çıkarılması lazım o zaman.
5 metre çapı var.

bu adam neyle besleniyorsa bu kadar antremana rağmen benden büyük göbeği var abi anlamadım gitti.

tobc'ul ilelebed self-sabotage

Sadece Turkiye kupasinda oynar insallah gobegiyle birlikte yazik bu adama verilen paralara insanda hic mi utanma olmaz hic mi profesyonellik olmaz sadece Sercan degil isliklanmasi gereken cok adam var takimda !

Telles giderse bunun sayesinde takimda kalir, yoksa böyle bir adamin galatasarayda isi yok

Geri
Üst Alt