- 15 Eylül 2009
- 65.209
- 11.671
- 2.993
100 kiloysa 99u göbektir
helal
helal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz hakkini yememek lazim gol atti diye demiyorum ileri geri yaparak iyi oynadi bu Olcan beni sasirtti hayret.

yaw bi git isini nereye yasinden iyi oluyoOlcan Adin Yasin öztekin´den daha iyi bir oyuncu. Olcan Adin ilk oynadigi Bursaspor macinda da, cok iyi performans gösterip, bir assist yapmisti. Sonra Prandelli dönemindeki yikimda, yeni transferler Tarik ve Veysel ile birlikte kör kursuna gittiler. O cöküsten bir Yasin siyrilip, cok üstün bir performans cikarabildi.
Galatasaray´da ne fiziksel anlamda, ne de motivasyon konusunda toparlayabildi. Olcan sadece sprinter bir oyuncu degil, bu adamin ayni zamanda oyun zekasi var, o yüzden beke koyunca, da oynayabiliyor... Yasin ile farki da bu, Yasin´de oyun zekasi, ve pas oyunu yok. Arada sirada kurnaz isler yapsada, genel anlamda kafasi ile, duvardan gecmeye calisiyor.
Benim gözden düsürdügüm oyuncularin basinda geliyor, ki fiziksel durumundan dolayi, transferine karsiydim. O 100 kilosuna ragmen, bu adam gibi depar atabilen belki 2-3 oyuncu vardir kadroda...
Bu sezonda Galatasaray´in her oyuncuya ihtiyaci var artik... I give no fuck mentalitesini begendim Kadiköy´de, umarim ödenilen fahis parayi, bir nevi cikarabilir artik, yoksa isimiz yas bu sene.
yaw bi git isini nereye yasinden iyi oluyo
2 senedir aliyo milyonlari ilk kez bi ise yaradi iste aferin ona
rakipler yasine ozel onlem aliyo artikYasin´den daha iyi bir oyuncu dedim, ondan daha iyi oynuyor demedim.