#29 Olcan Adın

100 kiloysa 99u göbektir

helal

Göbeği bağımsızlığını ilan etmiş. Ama helal olsun. :hat:

Olcan Adin Yasin öztekin´den daha iyi bir oyuncu. Olcan Adin ilk oynadigi Bursaspor macinda da, cok iyi performans gösterip, bir assist yapmisti. Sonra Prandelli dönemindeki yikimda, yeni transferler Tarik ve Veysel ile birlikte kör kursuna gittiler. O cöküsten bir Yasin siyrilip, cok üstün bir performans cikarabildi.

Galatasaray´da ne fiziksel anlamda, ne de motivasyon konusunda toparlayabildi. Olcan sadece sprinter bir oyuncu degil, bu adamin ayni zamanda oyun zekasi var, o yüzden beke koyunca, da oynayabiliyor... Yasin ile farki da bu, Yasin´de oyun zekasi, ve pas oyunu yok. Arada sirada kurnaz isler yapsada, genel anlamda kafasi ile, duvardan gecmeye calisiyor.

Benim gözden düsürdügüm oyuncularin basinda geliyor, ki fiziksel durumundan dolayi, transferine karsiydim. O 100 kilosuna ragmen, bu adam gibi depar atabilen belki 2-3 oyuncu vardir kadroda...

Bu sezonda Galatasaray´in her oyuncuya ihtiyaci var artik... I give no fuck mentalitesini begendim Kadiköy´de, umarim ödenilen fahis parayi, bir nevi cikarabilir artik, yoksa isimiz yas bu sene.

Son düzenleme:
helal olsun lan az sövmedik mr.göbek diye ama hem savunmada iyidi hemde golü atti.

Az kendine baksa koy kanada oynasin. 2 sene once ligi calimdan gecirip parcalayan adam bir anda niye yoklari oynasin.

Azicik ergenligi birakip profesyonel olun lan cok sey istemiyoruz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuna girdikten sonra Carole Yapamadıklarını Yaptı Bu macta COk iyi oynadı Aferim bay göbek Cıldırtmadan Güzeldi Ezikleri ..

Fena değildi hem kritik bir gol attı hemde sol kanatta çok büyük açık vermedi good job.

Göbekçilere soktu ve bıraktı.
adamın boyu kısa ve garip bir vücut yapısı var kafa büyük sanırım ondan. Adamın kilo problemi yok haftada kaç teste girip çıkıyorlar kilo fazlası olan adamın ne işi var sahada.

Olcan Adin Yasin öztekin´den daha iyi bir oyuncu. Olcan Adin ilk oynadigi Bursaspor macinda da, cok iyi performans gösterip, bir assist yapmisti. Sonra Prandelli dönemindeki yikimda, yeni transferler Tarik ve Veysel ile birlikte kör kursuna gittiler. O cöküsten bir Yasin siyrilip, cok üstün bir performans cikarabildi.

Galatasaray´da ne fiziksel anlamda, ne de motivasyon konusunda toparlayabildi. Olcan sadece sprinter bir oyuncu degil, bu adamin ayni zamanda oyun zekasi var, o yüzden beke koyunca, da oynayabiliyor... Yasin ile farki da bu, Yasin´de oyun zekasi, ve pas oyunu yok. Arada sirada kurnaz isler yapsada, genel anlamda kafasi ile, duvardan gecmeye calisiyor.

Benim gözden düsürdügüm oyuncularin basinda geliyor, ki fiziksel durumundan dolayi, transferine karsiydim. O 100 kilosuna ragmen, bu adam gibi depar atabilen belki 2-3 oyuncu vardir kadroda...

Bu sezonda Galatasaray´in her oyuncuya ihtiyaci var artik... I give no fuck mentalitesini begendim Kadiköy´de, umarim ödenilen fahis parayi, bir nevi cikarabilir artik, yoksa isimiz yas bu sene.
yaw bi git isini nereye yasinden iyi oluyo

2 senedir aliyo milyonlari ilk kez bi ise yaradi iste aferin ona

Galatasaray kariyerinin en iyi topunu oynadı.

Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir.Yine de şikecileri kudurtması açısından kendisini tebrik ediyorum.

Oyuna girdikten sonra üzüldüm. Denayer'in girip Balta'nın sol beke geçmesini bekliyordum. Dedim "yine salak salak faul yaptıracak". Ama oyunu kötü yönde etkilemediği gibi, bir de gol attı. Valla helal olsun şahane oynadı.

Geri
Üst Alt