#29 Olcan Adın

Kendisi ve göbeği gerçek Galatasaraylı oldu bu akşam itibariyle.

göbeğe değil, performansa bakarım. müthiş bir oyun sergiledi, golle de süsledi. ayrıca dördüncü yıldızı 50 bin hırboya göstermesi de güzeldi.

ilk 11'de fazla etki sağlayamıyor, ama sonradan girdiğinde etkili oluyor.

CSL4RTHUkAA0flA.png

Hayret ya geldiginden beri ilk defa bir ise yaradi.

Bir ay sana laf etmiyecegim Nusr-ET geyiklerine falan girmeyecegim.

Tebrik etmek gerekir ne kadarda hayal kırıklığı yaratmış olsada geldiğinden beri.

rakipler yasine ozel onlem aliyo artik

olcan gibi bi yedek topcusuyla karsilastirmak olmaz

bugun gol atmasa yine kufuru yiyecekti bu forumda acik konusalim

Forumun genel fikri yanar döner oldugu icin, benim acimdan önemli degil. Olcan Galatasaray´da kendini gösteremedigi dogru olabilir, ancak bir transfer tutmuyorsa, seninde kulüp olarak yanlisin vardir. Yigin ile futbolcu alirsan, kaosta olacak olan budur.

Sonuc olarak hem oluk kadar para verdik, hemde faydasini alamadik...

Olcan´da kanat olmasina ragmen, bir merkez orta saha oyuncusu gibi pas teknigi var.

Forumun genel fikri yanar döner oldugu icin, benim acimdan önemli degil. Olcan Galatasaray´da kendini gösteremedigi dogru olabilir, ancak bir transfer tutmuyorsa, seninde kulüp olarak yanlisin vardir. Yigin ile futbolcu alirsan, kaosta olacak olan budur.

Sonuc olarak hem oluk kadar para verdik, hemde faydasini alamadik...

Olcan´da kanat olmasina ragmen, bir merkez orta saha oyuncusu gibi pas teknigi var.
fair enough

ama tek bi macla yasin'den iyi oyuncu demek bana sacma geliyo yasin'in su anda en iyi saf kanat oyuncumuz oldugunu dusunursek

İyi oynadı valla. Havadan geçit vermedi savunmada. Dünya ne garip.

Gtü hala kalkmıyor ama iyi kafa vurdu gol sevinci de güzeldi. hahahahha

Aslanım öncelikle tebrikler resmen tecavüz ettin onlara ama aklıma bisey takıldı 1.70 boyunla kornerde kim sana arka direğe doğru git dedi aklıma takıldı kendi hislerine dayanarak gittiysen helal olsun çünki senin tarzındaki futbolcular genelde kornerde ya son adam olur yada yayın etrafında bekler cok değişik bir gol oldu.

Yasin yerine oynamali mi ne dersiniz degerli renkdashlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Misyonunu tamamladı mumkünse bidaha oynamasın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt