#29 Olcan Adın

Son yillarda bu kulübe gelen oyuncularin cogu neden dökülüyor, diye bir sorgulamak lazim. Hem mevcut oyuncularin, hemde yeni gelen oyuncularin cogu sürünüyor.

16ebe86b058613bf8edc7a2ea6c9a71e.png

Son yillarda bu kulübe gelen oyuncularin cogu neden dökülüyor, diye bir sorgulamak lazim. Hem mevcut oyuncularin, hemde yeni gelen oyuncularin cogu sürünüyor.

antreman sistemi ve trabzonun gözünde büyümesi trabzon kim dünya markasıda biz mi bilmiyoruz kaçtane avrupaya oyuncu satmış

Futbolculuğunu bilmem fakat twitleri hoşuma gidiyor doğrusu.

Yekta ve Olcan gibi futbolcularımızı her zaman sever sayarım.

Keşke bütün Türk futbolcularımız örnek alsa kendilerini bazı konularda.

Topu 3 defa dürtmeden koşamıyorsun la. Bak benim diyet programını yollayayım sana, olmaz böyle. 1.60 boyun var, 90 kilosun.

Galatasaray ruhu olan futbolcu, sürekli mücadele halinde.Komisyon çöpü Carole ise solbekte piknik yapiyor, kupa maçında bir gol yedirdi, bugün bir gol yedirdi. Ya rakibe top ikram eder, ya da rakib onu bypass eder, arkasindan trene bakan inek gibi izler.

Galatasaray ruhu olan futbolcu, sürekli mücadele halinde.Komisyon çöpü Carole ise solbekte piknik yapiyor, kupa maçında bir gol yedirdi, bugün bir gol yedirdi. Ya rakibe top ikram eder, ya da rakib onu bypass eder, arkasindan trene bakan inek gibi izler.
Ben bu tip üyelerin Galatasaray'li veya iyi niyetli olduguna inanmiyorum. Bu kadar futbola uzak olunmaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt