#29 Olcan Adın

Ben bu tip üyelerin Galatasaray'li veya iyi niyetli olduguna inanmiyorum. Bu kadar futbola uzak olunmaz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ben keyifle takip ediyorum, cok degisik bir bakis acisi var Arda'nin. Yanilmiyorsam ben yerli oyunculardan yanayim diye birsey de yazmisti bir defa.

Galatasaray ruhu olan futbolcu, sürekli mücadele halinde.Komisyon çöpü Carole ise solbekte piknik yapiyor, kupa maçında bir gol yedirdi, bugün bir gol yedirdi. Ya rakibe top ikram eder, ya da rakib onu bypass eder, arkasindan trene bakan inek gibi izler.

Olcan ne b.k yedi dün ondan bahset sen? O harikulade odun gövdesini sahada gezdirmekten başka ne halt yedi? Kolpa yapma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olcan ne b.k yedi dün ondan bahset sen? O harikulade odun gövdesini sahada gezdirmekten başka ne halt yedi? Kolpa yapma.

Forum Olcan'i ovup Sneijder'e kufur eden adamlar turedi renktas takmiyacaksin bu tip beyinden yoksun kisileri.

Son düzenleme:
Forum Olcan'i ovup Sneijder'e kufur eden adamlar turedi renktas takmiyacaksin bu tip beyinden yoksun kisileri.

Yok takmıyorum zaten de Galatasaray ruhunu nasıl yansıtmış, nasıl bir mücadele ortaya koymuş anlatsın bakalım merak ettim.

sisq-4ed000757a148.png

Galatasaray ruhu olan futbolcu, sürekli mücadele halinde.Komisyon çöpü Carole ise solbekte piknik yapiyor, kupa maçında bir gol yedirdi, bugün bir gol yedirdi. Ya rakibe top ikram eder, ya da rakib onu bypass eder, arkasindan trene bakan inek gibi izler.

Dünkü maçın en kötü oyuncusu olabilir Olcan. Carole' de tam tersi en iyilerden biriydi. Özellikle Del Valle sağ tarafta Linnes'i çok zorlarken, sola geçtiğinde Carole top aldırmadı. Bence Rize maçında da çok iyiydi fakat gol yediğimiz pozisyon ağır kaldı ve tek hatası oydu. Olcan ise Denizli geldiğinde takımın iyilerindendi fakat son maçlarda çok formsuz. Linnes' de 2.yarı toparladı.

Ya yeter valla yeter ya bu öküzü izlemek zorundamıyız biz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt