#29 Przemysław Frankowski

Çok hızlı adam gömmeye devam ediyoruz. Bu adamın öne çıkan belirli özellikleri var. Evet cuestanin hiçbir ozellligi yok olmayacağı belli ama bu adam bir çok maçta katkı verecektir. Artık maç maç adam gommeyi bırakalım.

Biraz rahat olun yaw şu herif gibi

2 maçla herifi ters düz ettiniz resmen...

1740517048015.webp

Nasıl saklanıyor yav adamın en tipik özelliği basan oyuncu olması. Davinson yerine kendisi basıyor. Geçen davinson çıktıktan sonra defansta geçerli not aldı.
Gözümüze perde inmiş durumda.

Taraftardaki ikiyüzlülük bizim sonumuz olacak net söyleyeyim.
İşine geldi mi asker oyuncuları itin götüne sokup işine gelmedi mi en kritik oyuncuların sıçışına hep bahane arayıp duruyor.
Bu adamın yaptığı 2 hatayla 2 maçta da gol yiyebilirdik o olunca mı ortalık yıkılmalı ve eleştirilmeli.
Bak git gel, sürekli orta yapsın başarılı olsunda değilim. Yanındaki adama pas verirken kaptırıyor, önündeki topu 3 kere rakibe verdi.
20 yıldır bunun mücadelesini veriyorum bu forumda.
İsimlerden ve geçmişinden bağımsız objektif performansı değerlendirmesi yapan kimse yok nerdeyse.
X ve y diye sadece oynadığı son maça bakacağız çok zor bişey değil halbuki.
Frankoski fb maçında ürkek çekingen kötü performans ortaya koydu.
Takıma alışamadı kabul, kanat beki kabul, önündeki adamı tanımıyor kabul asalım keselim demiyorum da 29 yaşında ciddi bonservis verdiğim adamın daha özgüvenli oynamasını beklerdim şaşırtıcı ve üzücü olan buydu.
Cuesta için 0 tolerans frank için sınırsız tolerans olmamalı kısaca

Franky sıçtı zaten ben onu konuşmuyorum, ben bu durumun bu maç özelinde olduğunu düşünüyorum.

Cuesta nın bi askerliğini de göremedik. Zerre güven vermiyor bana, sana veriyorsa sen bilirsin. Sallai mesela yetenek yoksunu olsa da varlığını hissettiren bir oyuncu. Hiçbir şey yapamasa da rakibi bozuyor. Takıma katkı veriyor birçok mevkiyi yedekliyor. Maaşı girdi artık yapacak bişey yok alabildiğini alcan o adamdan. Çıkabilirsen ne ala.

Cuesta bırak 11 i şans verilmeyi bile hak edecek kadar kimseye güven vermedi. Kusura bakmasın kimse. Yok hükmünde bir oyuncu. Şuanki görüntüsü ile tarihin en kötü transferinden biridir.

İyi forumlar.
Beklentine göre değişir durum.

Cuestanın alınma sebebi oynadığımız oyunda davinson yada abdülkerimim atılarak alanlarını kapatmasını minimuma indirmekti. Oynadığında da bunu bize hissettirdiler zaten. Dominant sert bir stoper performansı bekleniyorsa yanlış burada başlıyor zaten, adamın olmadığı bir özelliğini görmek isteyip eleştirmek bana çok saçma geliyor.

Berkandan nasıl oyun kurucu rol beklenmemeliyse bundan da full kesici nelsson gibi bir performans beklenmemeli.

Oyunculara yapabileceklerini yapamadı diye eleştirmek gerekiyor, yapamayacakları şeyi yapamadığı için değil.

Franskovski özeline geri dönüyorum. Yapabileceği şeyi yapamadı diye eleştirmemiz lazımken 2 gündür bahane aranıp duruyor.

Konu burası, daha maça çıkmayan adamı itin kıçına soktuğumuz ortamda sahaya bırakanları en azından bahane üretmeden eleştirelim. Sahaya çıktığında da ona göre değerlendiririz.

Kostic'i beğeniyorum fakat ona karşı bu kadar silik kalmasını beklemiyordum doğrusu

Beklentine göre değişir durum.

Cuestanın alınma sebebi oynadığımız oyunda davinson yada abdülkerimim atılarak alanlarını kapatmasını minimuma indirmekti. Oynadığında da bunu bize hissettirdiler zaten. Dominant sert bir stoper performansı bekleniyorsa yanlış burada başlıyor zaten, adamın olmadığı bir özelliğini görmek isteyip eleştirmek bana çok saçma geliyor.

Berkandan nasıl oyun kurucu rol beklenmemeliyse bundan da full kesici nelsson gibi bir performans beklenmemeli.

Oyunculara yapabileceklerini yapamadı diye eleştirmek gerekiyor, yapamayacakları şeyi yapamadığı için değil.

Franskovski özeline geri dönüyorum. Yapabileceği şeyi yapamadı diye eleştirmemiz lazımken 2 gündür bahane aranıp duruyor.

Konu burası, daha maça çıkmayan adamı itin kıçına soktuğumuz ortamda sahaya bırakanları en azından bahane üretmeden eleştirelim. Sahaya çıktığında da ona göre değerlendiririz.

Dediğim gibi Franky eleştiriyi hak etti ben o konuda antitez üretmiyorum, rezalet bir oyun. Ama ben bu sebeple çöp demem asla.

Ayrıca Cuesta konusunda en büyük hata onu buraya getirendedir Cuesta da değil. Cuesta yanlış transfer her anlamda bunu kabul edelim.

Yanılmayı çok isterim. Galatasaray ın parasının çöpe gitmesindense lafımı seve seve yutarım. Ama Cuesta kötü oyuncu bu çok net.

Ek olarak alınan her oyuncuya da en az 1 ay tolerans vermek gerektiğini düşünen bir insanım, hiç bir oyuncuya ilk dakikasından gözü kapalı saldırılmamalı.
Sosyal medya eleştiriyor diye toplu bir linç başlıyor sonra ardı gelmiyor.
Her futbolcu kendi özelinde bir önceki kulübünde hayatının bir döneminde yüksek performans vermiş oyuncular. Yaptığımız tüm transferlerde bu var. Berkan, morutan, cicaldau, nelsson, jelert yada x faketmiyor hepsinde bu var.
Oyuncu gömmek için can atmaya gerek yok.
Ancak seçerek de gömmeyelim tüm konu bu.
Çünkü olay bir anda kitlesel boyuta ulaşıyor.

Dediğim gibi Franky eleştiriyi hak etti ben o konuda antitez üretmiyorum, rezalet bir oyun. Ama ben bu sebeple çöp demem asla.

Ayrıca Cuesta konusunda en büyük hata onu buraya getirendedir Cuesta da değil. Cuesta yanlış transfer her anlamda bunu kabul edelim.

Yanılmayı çok isterim. Galatasaray ın parasının çöpe gitmesindense lafımı seve seve yutarım. Ama Cuesta kötü oyuncu bu çok net.
Hah tamam aynı yerdeyim. Bu adamları alan kimse en altta imzası olan dahi hesabını veremeli.
8 milyona dünyada bir sonraki zıplayışı dünya yıldızı olacak adamlar alınıyorken bu kadar bonkör davrananlar önce hesap verecek sonra gidecek.

Morata gelince 4312 veya 3412 oynayacağımızı varsayarsak olur ama 4231 de falan olmaz bu çocuk

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert'ten bile kötü oynadı onu söylemek lazım.

Kendisinden beklentim çok büyük, lütfen böyle oynama Franky.

En iyi yunusla oynar

Baris bekini oynatabilen biri degil

Ayrica derbide bok gibi oynadi da onceki mac asist disinda da baya iyiydi ne gommussunuz yaw

Derbi performansı gerçekten kötüydü ama uzun vadede hepimizin seveceği gerek karakter gerekse de oyun anlamında çok kaliteli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum ...

Mevcut transfer komitesi ve devre arasına göre zaten alınabilecek en iyi oyunculardan birini aldık. Okan hoca artık oyuncu öğütmek yerine , performansı nasıl yukseltirim diye düşünsün. Hemen gommeyelim

Fener maçında berbat oynadı ama adamın topu alışı bile topçuyum diyor neden Cuesta ile kıyaslayayım ki Cuesta oynadığı sürede hiç ışık vermedi evet pek vakit olmadı ama bu adam daha kısa sürede daha fazlasını gösterdi.

ak mı kara mı henüz çözemedim ama ortada bi realite var

sallai 6
jelert 9
franky 8
cuesta 8
jakobs 8

totalde 40 milyon €

hepsinin formlarının pik yaptığını düşünelim, bir tanesil bile gs seviyesinde takıma seviye atlatacak kalibrede değil

bizim ilk çözmemiz gereken iş yönetici diye geçinen işbilmezlerin hepsini dehlemek olmalı

ak mı kara mı henüz çözemedim ama ortada bi realite var

sallai 6
jelert 9
franky 8
cuesta 8
jakobs 8

totalde 40 milyon €

hepsinin formlarının pik yaptığını düşünelim, bir tanesil bile gs seviyesinde takıma seviye atlatacak kalibrede değil

bizim ilk çözmemiz gereken iş yönetici diye geçinen işbilmezlerin hepsini dehlemek olmalı

satışlarından;

sallai 3
jelert 12
franky 8
cuesta 8
jakobs 6

baktığın zaman fazla bir kaybımız yok gibi..

Geri
Üst Alt