#29 Przemysław Frankowski

Şimdi “O faulü de yapmasın bir zahmet” diyenler olacak ancak Frankowski, kariyeri boyunca arkasında sigorta görevinde kenar stoperle oynamaya alışkın bir kanet bek oyuncusu. Kanat bek olarak parlamış ve optimal verimi vermiş bir oyuncuyu inatla dörtlünün beki olarak oynatmak bu savunma hatalarını da öngörmeyi gerektirir.

Fener maçında da kendi sahamızda oynamamıza rağmen saçmasapan bir tedirginliği, pas hataları, gereksiz ortaları vardı. Bizim takımın ağırlığını kaldıramıyor.

Bit futbol kulübü düşünün bek oyuncusu almayı bilmiyor

4''luye kanat bek, 3'luye Cuesta alan zihniyete sokayim. Topcularin bi gunahi yok.

4 yıl kontrat verdim birde buna 30 yaşında ki adama bu kadar bonservis ve sözleşme mi verilir.

Haftalardır problem oyuncularda değil hoca sıkıntılı diye laflar ediyoruz ya o bu adam için geçerli değil bu adam kötü futbolcu bak o angelino için geçerli olabilir köhn içi olabilir hatta hatta ndombili için bile geçerli olabilir ama bu adam için değil bu adam gerçekten kötü herifin anksiyetesi var top oynarken eli ayağına dolanıyor kötü futbolcu, bir de benim en umutlu olduğum adamdı inanılır gibi değil ya bu takımın bek bahtsızlığı

kanat beki diye aklamayı bırakın artık

Neyse Samsunspor maçında rahatız.

Bundan bek olmaz

Yine beksiz kaldık
Senle beraber Wagner Pina'nın alınmasını istiyoduk kanks yav :D

Yanlış yerde oynuyor tamam, ama sağ bek de bu kadar berbat olunmaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maazallah ama ayağı da kopsa oynayacak artık bek transferi görmek, duymak istemiyorum.

Doğru bir kararla atıldı diye düşünüyorum. Adam topu kontrol etti, kimse yok önünde yakınında. Ofsayt yoksa maalesef kırmızıydı.
Clattenburg kırmızı değil demiş, tekrar izliyorum evet top kaleye paralel kontrol ediliyor ama saçma sapan bir müdahale var yine bizimkinden ve etraf bomboş. Antalya maçında ceza sahası içinde ucundan kurtarmıştı, şimdi fazlasını görmüş oldu. Hadi kırmızı değil diyelim, yine de son zamanlarda gördüğüm en kötü defansif müdahaleler bu adamda ya.

Sağ beke osimheni koysak daha iyi oynar. Yıllarca kanat bek ve sağ bek oynayan bi adam bu kadar özürlü olamaz yaa yemin ederim. Bi de peşinden aylarca koştuk

Geri
Üst Alt