- 21 Ocak 2010
- 72.543
- 51.024
- 5.003
343 ile görelim bir de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık çamdal mı yok artıkSabri henüz futbolu bırakmadı ise bu oyuncunun yerine takıma katılabilir.
Bundan en az 5 gömlek daha iyi topçu.
Tarık Çamdal bile bundan daha fazla katkı vermişti.
Israrla bu kadar yanlış transferleri bu kadar yüksek paralara getirmek akıl işi değil. Sallai ve Frankowski gib kendi liginin anadolu takımı seviyesinde olan takımlarına bir sür para verdik. Sezon sonunda bu ortalama topçuların hepsini şutlamamız lazım. Bitik Kaan'ı ve Rize maçını görünce nokta atışı demiştik ama hiç öyle olmadıAbi ileride kullanman için Sergio Gómez gibi teknik olmalı. 29 yaşında düz polonyalı. Ne olacak bu var diye tüm taktik sistemi bunun üzerinden oynanacak başka türlü oynayamazsın. Bkz: Kostic.
Geçelim abi opsiyonu bizim elimizdeyse antrenmanlarda takıl diyip önümüze bakalım.
Ya ben sallaiyi hep beğendim. Geniş kadroda onun gibi görev adamı hep olmalı ama ucube bir bedelde bunu yaparsan adama söverler. Bunlar 20 yaşındaki jelert gibi olsa bir nevi yatırım dersin en genci 28 yaşında bu iki adamlara 2 milyon maaş sayıp 7 milyon bonservis veren adamın mali genel kurulda ihracı istenmeli. O hocaya da ekibiyle birlikte transfer konusunda görüş alınmamalı.Israrla bu kadar yanlış transferleri bu kadar yüksek paralara getirmek akıl işi değil. Sallai ve Frankowski gib kendi liginin anadolu takımı seviyesinde olan takımlarına bir sür para verdik. Sezon sonunda bu ortalama topçuların hepsini şutlamamız lazım. Bitik Kaan'ı ve Rize maçını görünce nokta atışı demiştik ama hiç öyle olmadı
Maximenin yatırmadığı adammı var ligde renktaş sende yani. Bizim 3 maçta etkili olamadı ama onun harici girdiği her maçta adam o kanadı otoban yapıyorSt maximinin yardıra yardıra maymun ettiği bi pozisyon var ikinci yarıda. Orta sahadan dribling le frankowskiyi geçip net pozisyon yaratmıştı. Artık bi halta yaramayacağını orada anladım. Yaw adam kanat bek demeyin kanat bekte de defansif özellikler olacak kanat forvet değil bu adam kanat bek. Her pozisyonda rakip bunun belini kırıyor. Bu kadar olmaz yemin ederim
fiziğiyle öne çıkmayan hiçbir beki almamalıyız yaNasıl bu kadar kötü çıkabilir ya bu adam. Çok pis girdi maalesef