#29 Przemysław Frankowski

Skilss videolarında uçup kaçan hız rekorları kıran oyuncu sanki bu değil. Seyirci baskısından mı etkileniyor ciddi ciddi adaptasyon sorunu yaşıyor galiba

Şarta bağlı opsiyonu kullanmamak lazım yaz sezonunda daha iyisi alınabilir yeni bir scout transferi girişimi olmalı Boey tarzı birini bulmak zor ama deneme yapmak gerekiyor

Abi ileride kullanman için Sergio Gómez gibi teknik olmalı. 29 yaşında düz polonyalı. Ne olacak bu var diye tüm taktik sistemi bunun üzerinden oynanacak başka türlü oynayamazsın. Bkz: Kostic.

Geçelim abi opsiyonu bizim elimizdeyse antrenmanlarda takıl diyip önümüze bakalım.

Abi ileride kullanman için Sergio Gómez gibi teknik olmalı. 29 yaşında düz polonyalı. Ne olacak bu var diye tüm taktik sistemi bunun üzerinden oynanacak başka türlü oynayamazsın. Bkz: Kostic.

Geçelim abi opsiyonu bizim elimizdeyse antrenmanlarda takıl diyip önümüze bakalım.
Israrla bu kadar yanlış transferleri bu kadar yüksek paralara getirmek akıl işi değil. Sallai ve Frankowski gib kendi liginin anadolu takımı seviyesinde olan takımlarına bir sür para verdik. Sezon sonunda bu ortalama topçuların hepsini şutlamamız lazım. Bitik Kaan'ı ve Rize maçını görünce nokta atışı demiştik ama hiç öyle olmadı

Fener maçında savunmayı Sallai'yi çekip bunu açık olarak oynatmak aslında direkt olarak "senin yapacağın savunmanın ben... " demekle aynı şeydi. Yazık olacak buna da.

Israrla bu kadar yanlış transferleri bu kadar yüksek paralara getirmek akıl işi değil. Sallai ve Frankowski gib kendi liginin anadolu takımı seviyesinde olan takımlarına bir sür para verdik. Sezon sonunda bu ortalama topçuların hepsini şutlamamız lazım. Bitik Kaan'ı ve Rize maçını görünce nokta atışı demiştik ama hiç öyle olmadı
Ya ben sallaiyi hep beğendim. Geniş kadroda onun gibi görev adamı hep olmalı ama ucube bir bedelde bunu yaparsan adama söverler. Bunlar 20 yaşındaki jelert gibi olsa bir nevi yatırım dersin en genci 28 yaşında bu iki adamlara 2 milyon maaş sayıp 7 milyon bonservis veren adamın mali genel kurulda ihracı istenmeli. O hocaya da ekibiyle birlikte transfer konusunda görüş alınmamalı.
Bizim şu konuda bilinçlenmemiz lazım.
Son transferler
6m -> Ahmet
7m -> Sallai
8 m -> Frank
9 m -> jakobs
11m-> jelert
Bu kadar hata üst üste yapılmaz.

Üzerine morataya 6 m kira verdik.

47 milyon euro bonservis + maaş

Takımı sırtlayan adam osimhen.

Şunun yerine profesyonel scout ekibi olan bir sportif direktöre senelik 6 versen bu kadar karavana ihtimali ortadan kalkar.

Frankowski'yi bir de hamamda deneyelim, cümbüş düzenlensin peştemalle güzel oynar belki.

St maximinin yardıra yardıra maymun ettiği bi pozisyon var ikinci yarıda. Orta sahadan dribling le frankowskiyi geçip net pozisyon yaratmıştı. Artık bi halta yaramayacağını orada anladım. Yaw adam kanat bek demeyin kanat bekte de defansif özellikler olacak kanat forvet değil bu adam kanat bek. Her pozisyonda rakip bunun belini kırıyor. Bu kadar olmaz yemin ederim

St maximinin yardıra yardıra maymun ettiği bi pozisyon var ikinci yarıda. Orta sahadan dribling le frankowskiyi geçip net pozisyon yaratmıştı. Artık bi halta yaramayacağını orada anladım. Yaw adam kanat bek demeyin kanat bekte de defansif özellikler olacak kanat forvet değil bu adam kanat bek. Her pozisyonda rakip bunun belini kırıyor. Bu kadar olmaz yemin ederim
Maximenin yatırmadığı adammı var ligde renktaş sende yani. Bizim 3 maçta etkili olamadı ama onun harici girdiği her maçta adam o kanadı otoban yapıyor

Bu adamın opsiyonu zorunlu muydu ? Zorunluysa bunu gondermekle de uğraş dur.

dümdüz insan. umut sarıkaya karikatürü gibi, bu oynayacağına jelert oynasın

Fransaya dönse yine skor yapmaya başlar, eğer hoca skor yapsın istiyorsa sağ veya sol ön tarafta oynatmali

Milli takımda sol önde oynadı son maçında

Nasıl bu kadar kötü çıkabilir ya bu adam. Çok pis girdi maalesef

Geri
Üst Alt