#29 Przemysław Frankowski

Davinson ve abdülkerim daha fazla bindirme yapmıştır bundan. Gene bir kazık sokmuşlar kulübe yaşı da 30 satamazsın bir yere.

top ortada ayagını uzatsa rakip vuracak penaltı alacagız bu ayagını cekti 2 kere aynı pozisyonda

hem korkak hem yeteneksiz
Yeteneksiz diyemem Fransa’da gelmeden önce verilerde ilk 10da herif.

Baskıyı kaldıramadığı ve korkak oynadığı çok belli.

1000108748.webp

Koşu mesafesi en yüksek oyuncuydu bu maçta bizde.

Gelmeden önce herkes acayip beğeniyordu bunu... Biraz cesaret toplasın?

Bizim sahada beklerin durduğu yerlerin altında yatır falan mı var yav bu ne uğursuzluk? Gelen cartayı çekiyor..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöylesine bir Bodrumspor karşısında hele de iç sahada vasatı aşamıyorsa bir oyuncu ben oraya kocaman bir soru işareti koyarım maalesef. Daha nerede oynayacaksın? çok ürkek oynuyor aynı anadolu takımından büyük takıma gelmiş oyuncu havası var. Eğer opsiyon zorunlu değil ise bir oturup düşünmek lazım.

Yetenek sıfır bu kadar yeteneksiz oyuncu az izledim eren bunun yanında Messi kalır
Orada Sallai oynamalı hic değilse boğuşuyor arada orta atıyor
Bu arkadaş orta bile atamiyor

Ozguvenini Fransa'da birakip gelmis gibi. Ben bi bok anlamadim bu adamdan. Hani cok iyiydi??

Daha önce hiç şampiyonluk mücadelesi vermiş mi diye baktım.Acaba ondan dolayı mı pasif kalıyor diye.Lens ile bir puan farkla ikinci olmuşlar bir defa.Psg şampiyon olmuş normal olarak.Polanya liginde iki defa ikinci olmuşlar.İkisinde de normal sezonu lider biritip,şampiyonluk grubunda zortlamışlar.

Yana attığı topların peşinden koşmuş olma olasılığı yüksek.

Geri
Üst Alt