#29 Przemysław Frankowski

Beklentilere oranla sezonun en buyuk hayal kirikligi malesef. Bende cok daha fazlasi var durusu var ama bir turlu oyunda ayni seviyeyi goremiyoruz.

Ben bu adamdan çok umutluydum, neler oluyor anlamıyorum. 3-5-2 nin süper kanat beki 4 lüde nasıl bu kadar sıradan oluyor hayret. O müthiş orta kesen adam sanki başkası.

Ben bu adamdan çok umutluydum, neler oluyor anlamıyorum. Çok tutuk. 3-5-2 nin süper kanat beki 4 lüde nasıl bu kadar sıradan oluyor hayret.
3 lu savunma kanat beki ise hücum özelliğide var demektir adam önde de oynadı ama adamda yetenek yok

Çalım atamiyor orta yapamıyor hani indirmesi bindirmesi olsa savunmada aksasa anlarımda bu adama 80 metre verip sen bu koridoru komple kullan desen sahadan sedyeyle çıkar o temposu yok

Okan buruk sisteminde bek oynayacak adam inanılmaz süratli olmalı veya savunması guclu hücumu sınırlı olmali

Boey Eren veya Jacobs gibi
Kaan bile oynarken sırıtmiyor

3 lu savunma kanat beki ise hücum özelliğide var demektir adam önde de oynadı ama adamda yetenek yok

Çalım atamiyor orta yapamıyor hani indirmesi bindirmesi olsa savunmada aksasa anlarımda bu adama 80 metre verip sen bu koridoru komple kullan desen sahadan sedyeyle çıkar o temposu yok

Okan buruk sisteminde bek oynayacak adam inanılmaz süratli olmalı veya savunması guclu hücumu sınırlı olmali

Boey Eren veya Jacobs gibi
Kaan bile oynarken sırıtmiyor
Ara transferde gelsin diye heryeri ateşe verdiydik. Videolarda tam da anlattığın gibi ağza orta kesen hücum bekiydi. Ondan sapıttık ya zaten.

Geri
Üst Alt