#29 Przemysław Frankowski

Valla yıllarca sevdiğim futbolculardan biriydi, Galatasaray'a sağ bek veya sağ kanat bek modelinde bir adam alacağız kim gelsin diye sorsanız, 10 tane isim sayardım ve muhtemelen Franky de bu 10 isim içinde olurdu.

Neden ve niye bu kadar kopuk, neden yıllarca hem ligde hem milli takımda çatır çatır yaptığı şeyleri yapamıyor gram anlayabilmiş değilim.

Bu kadar mı alışamadı ne takıma, ne memlekete ne oynadığı yere. Adam belli ki inanılmaz yadırgıyor olduğu yeri. Niye ve ne sebeple bilmiyorum. Kafası hiçbir şekilde burada değil maalesef.

30 yasina kadar vasat takimlarda oynamis adami almayacaksin bu kadar basit, transfer yapmak sihirbazlik yapmak degil. Tamam dortlu defansin sagbeki degil onu almadan oncede biliyorduk ama dan dun toplara vurup gidiyor sanki ilk defa A takima cikmis cocuklar gibi.

bu durum o mevkiyi bu taktiği oynamıyor meselesi değil

bu herifte başka bir şey var

bu kadar kötü değildi ayrıca

Gördüğü sarı yanlıştı temas yok ama o gelişe her hakem sarı direkt çıkarır bi tuhaf oynuyor

Ilgaz cinar opsiyonlu demisti sarta bagli, oyle bir sey var mi yoksa girdi mi bonservis?

Jelerti aradim yav

Ya Kaan ya Roland. Başka kimse olmayacak.

Bu eleman da maç sonları kanat olarak girer, topu öne taşıyıp orada kaybeder.

''Şart'' dedikleri de muhtemelen 5 maçta süre alırsa tarzı bir şeydir. Angelino'da mesela belirli bir maç sayısı vardı, dolmaması için adamı CL'de oynatıp ligde oynatmıyorduk. Bir şekilde ortaya çıkmıştı opsiyon mevzusu. Hiçbir muhabir şu performansına rağmen Franky'de şu konuyu dillendirmiyorsa demek ki olan oldu ve geri dönüşü yok. Bu opsiyon işinde kazıklanan tek kulüp de biziz. Millet bizden oyuncu kiralarken satın alma şartını anayasa kitapçığı gibi hazırlıyor.

Muslera nın verdiği paslar şaka mı yav. Kg var mı oynadın Muslera

İlk yarıdaki leş oyunuyla oyundan alınmasını sağlayarak galibiyetimizi perçinledi.

KRAL.

Geri
Üst Alt