#29 Przemysław Frankowski

1 asist..
75 topla buluşma..
%92 pas isabeti
11.85 km ile maçın en çok mesafe kateden oyuncusu..

Rabbim nazarlardan korusun inşallah daha da iyi olacak

Bu ve Lemina çok iyi transferler oldu. Morata da dönerse eşlik eder bence. Osimhen, Morata, Sara, Lemina, Torreira, Frankowski, Sanchez aynı anda sahada olursa derli toplu oynarız. Bir de Yunus iyi dönerse zaten iş biter. Ama stoper tarafımız zayıf.

kosu mesafeleri diye yirtinan taraftarin yuzunu gulduren topcuoglu topcu

Bu arada Rize'nin kamera açısından dolayı koşular yüksek çıkıyor bence. 118 koştuğumuzu asla sanmıyorum

Gelmeden de söyledik iyi topçu. Bugünün özelinde ofansif anlamda çok iyiydi. Ortaları çok iyi. Oyunu sağdan sola iyi taşıdı. Efendi bi topçu. Orta sahaya da yardım etti. Benim notum 10 üzerinden 9

Sahaya kalite koydu sakin bir oyuncu ne yaptığını biliyor bu sefer nokta atışı olacak gibi keşke daha genç olsaydı

topla en cok bulusan,topu en efektif kullanan topcu olmus

tempolu maryano almisiz

1739831741708.webp

Biliyorum bu ortalama veri ama hem zemin hem ortalama üstü efor birleşince zorlanmaya bağlı sakatlıklar olası.

Zaten darbeye bağlı pek sakatlık yaşamıyoruz.

Bu kanat yokluğunda sağ önde mi oynatsak acaba? 4lunun sag bekinde ofansif katkısından yeterince faydalanabilir miyiz emin değilim angelino sendromu yasamaz umarım

oyun kurulumunda gerektiğinde 6ya kayıyor top almaya, bunlar hiç görmediğimiz alışık olmadığımız işler

hoca bu işleri angarya olarak görmekten vazgeçip elinde böyle maden varken artık farklı varyasyonlar üretmeli

geldiğin yerdeki şeyler unutma aynen devam oyununa. baktı ön tarafından oyun kurulmuyor yarısahayı paralel kosup bizzat terse döndürüyor oyunu. orta sahaya baskı oluyor bu süreçte. körü körüne topu rakibe vermeyen oyuncuların hastasıyız. dünde ciddi bi pas isabetiyle oynamıs zaten. böyle oyunculara ihtiyacımız var. dün gördük ki basit top kaybı basit top kaybı değil sadece. apo gitti taca attı topu rakip hızlı basladı 3sn snra gol. bu basit hatalar bizim ağzımıza sıctı bu sene. bu kadar golü de bundan yiyoruz. toreira kaptırdı direkten döndü. sara kaptırdı gene pozisyon. topun değerini bilmeli topcular. sacma sapan yerlerde aptalca hareketlerde bulunmamalı. faul almaya değil topcu kacırmaya oynamalı.

Geri
Üst Alt