#29 Przemysław Frankowski

geldiğin yerdeki şeyler unutma aynen devam oyununa. baktı ön tarafından oyun kurulmuyor yarısahayı paralel kosup bizzat terse döndürüyor oyunu. orta sahaya baskı oluyor bu süreçte. körü körüne topu rakibe vermeyen oyuncuların hastasıyız. dünde ciddi bi pas isabetiyle oynamıs zaten. böyle oyunculara ihtiyacımız var. dün gördük ki basit top kaybı basit top kaybı değil sadece. apo gitti taca attı topu rakip hızlı basladı 3sn snra gol. bu basit hatalar bizim ağzımıza sıctı bu sene. bu kadar golü de bundan yiyoruz. toreira kaptırdı direkten döndü. sara kaptırdı gene pozisyon. topun değerini bilmeli topcular. sacma sapan yerlerde aptalca hareketlerde bulunmamalı. faul almaya değil topcu kacırmaya oynamalı.
devre arasinda resmen herif malafat gibi paralel kocaman bir cizgi cekmisti orta sahaya :D

Aylar sonra düzgün orta açan oyuncu görmek duygulandırdı

bize gelmeden önce oynadığı son 8 maçta dörtlü savunmanın sağ bekinde oynamış

babalar gibi oynar dörtlüde.

kendimizi üçlüye odaklamaya gerek yok

Üçlü takıntısına hiç gerek yok. Üçlüde önünde 60 metre boşluk vardı fazla iş yapamadı çünkü tek başınaydı. Önünde biri olunca istasyon oldu, verkaça girdi, hücumda rakip yarı sahada kalmamızı sağladı. Önünde Barış olursa onuda iyi kullanacaktır verdiği paslarla.

Sallai ile önlü arkalı değerlendirip bi bakmak lazım. Yalnız Lemina girmese maçı verecektik

oyun kurulumunda gerektiğinde 6ya kayıyor top almaya, bunlar hiç görmediğimiz alışık olmadığımız işler

hoca bu işleri angarya olarak görmekten vazgeçip elinde böyle maden varken artık farklı varyasyonlar üretmeli
Guardiola, Cancelo yu 6ya kaydırıp sayısal üstünlük kuruyordu
Yumuşak bilekleri ve sakin oluşu orada çok iş görecektir

Defans hattında rakip 4-5 oyuncuyla yamyam gibi basarken böyle güzel baskıyı kıran oyuncu en son ne zaman vardı hatırlamıyorum rakip ne zaman 3-4 kişiyle sıkıştırsa oyunu bir anda ters kanada yönlendirip akan oyunda inanılmaz boşluk yarattı.

Bi son dakikalarda kafa topunda bi tık aksadı ama saha içindeki sistem neye döndü kimse bilmiyordu.

Ben dün çok beğendim kendisini... Maşallah Nazar değmesin inşallah... İyi dediğimiz çöküyor 3 güne çünkü...

bu arada bence de dörtlü beki oynar ama üçlü bekinde daha çok fayda alırız

hatta dörtlüde sağ kanatta izlemek isterdim kendisini bazen

düzgün bir sağ stoper alsaydık o taraf manyak güçlü olurmuş

Uclu beki dortlu beki nedir kafayi mi yediniz, her seye inanilmaz detayci bakmayin. Adam sag bek iste.

Onunde kanat oynayan biriyle oynayinca ikili bindirme yapip ilk golu attik. Kesinlikle bir sag kanat oyuncusu ile oynarsa performansi cok yukselir.

Akşam maçı izlerken sanki ara ara angelinho varmış gibiydi sahada görünüş olarak.

cuesta sançez bardakçı 3lüsünün ortasahanın hemen gerisinde konumlandıkları her maç zürriyetimiz bellenecek gibi üstat

3lü oynamayalım
Elde güvenilir stoper yok Davinson dışında, ki o bile yılbaşından beri pek güven vermiyor

Fakat bence bu herif üçlüye daha uygun bek olarak

Dörtlüde sağ bekte, sağ kanatta, hatta üçlü orta sahada da iş yapar. Fakat üçlünün beki olarak max. faydayı verir görüşündeyim

Maçın son dakikalarında adamını kaçırdı maalesef, Allah'tandır muslera uyanık davrandi

oynadığımız 4 lü de tam 4lü değil ki Kaan yüzünden asimetrik 3lü oynuyorduk. frankowski sağ bek oynarsa sol bek daha defansif takılır daha iyi olur

oğlum Şemisvaf çek yayı fırlat beni ... hadi bakalım

Geri
Üst Alt