#29 Przemysław Frankowski

herif sarhoş gibi müsabakalarda. Uzun bir süre bek oyuncusu transfer etmeyelim. Dünyanın en iyi 2 beki gelse yine bizde tutmayacak gibi bir cenabetlik var.

Bir an Angelino başlığına girdim sandım.

Sıkça içe kat edip orta sahalaşan üçlü kanat bekinden dörtlü sağbeki rolü üstlenmesini bekliyoruz. Okan Hocanın en büyük açmazlarından biri, oyunculardan haddinden fazla orijinal pozisyonunun dışında işlev beklemesi. Mevcut oyuncular için gerektiğinde bunu yaparsın ama transferleri de bu minvalde yapmasının rasyonel izahı yok...

feci pas hataları yapıyor

yazın yine sağ bek sol bek ararız

kötü topçu. 26 yaşına kadar anasının liginden çıkamamasının bir sebebi varmış.

Okana atletizmi yüksek bek lazım kötü oyuncu değil ama uymuyor bizim sisteme bunu Angelino da gördük, mariano okan'in elinde olsaydı söverdik

Bakın ben bu herifin vasat olduğunu ilk oynadığı 10 dakikada anladım. Biraz zaman tanıyalım falan diyenler oldu ama belli yani, herif vasat. Ortalama yani. Ön plana çıkan hiç bir özelliği yok.
E şimdi ben bunu 10 dakikada anlıyorsam, dünya kadar para verip de bunu buraya getiren yalak kimse, nasıl anlayamıyor ya, benim kurulduğum nokta bu.
Ulan senin işin bu, ben haftada bir iki maç izleyen amatör bir futbolseverim. Ben nasıl bildim bu herifin vasat olduğunu da sen bilemedin?
Para yiyor abi bunlar başka izahı olamaz.

Başlığına yazılanlar buradakilerle birebir aynı

Angelinodan beklenti çok yüksekti genel olarak.. Bizde olmadı ama asla cok kötü değildi..Frankowski şu ana kadar aşırı düz niteliksiz bir bek izlenimi verdi ..
Eyvallah Okan yüzünden herkes düştü de insan yine 1-2 sekans da kalitesini göstermesini bekliyor.. Bu oyunu daha iyi savunma yaparak hiç sevmediğim Kaan da oynuyordu

Adam topçu da işte önünde varyasyon yapıcak adam yok. Barış’ın tek mevkisinin sağ kanat olduğunu ve bu adamla önlü arkalı oynayabileceklerini düşünüyorum. Hoca sabahtan akşama kadar bu adamın uzun toplarıyla Barış’ı defans arkasına kaçırtmayı, barış’a da çizgiye her koşu yaptığında frank. topu sıfır çizgisinde buluşturtmayı çalıştırmalı. Yunus da sol kanat Eren’le çalışacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bu adama inanmıştım ya yine mi kötü oynadı gerçi takımda iyi gözüken oluyor mu?

jelert varken bunun oynaması rezalet

yunus ile bi kaç verkaç yaptılar. zaten adam oyundayken ilk yarıda dahil oyundaki vücudu hep verkaç yaparak ilerlemek istiyor. Çünkü rakip kapattığı için dripling atacak alan bulamıyor. Ee kimsede yaklaşmayınca doğal olarak orta kesiyor

Yunus'un 11'e girişiyle performansı yükselecektir

Ama tam 1 şemistan

Kanat bek diye aldık 4'lünün beki oldu okan bunuda yedi adamın yüz ifadesinden bile belli memnunuyiyetsizliği

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri Sarıoğluwski la bu.

Geri
Üst Alt