Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.410
- 47.956
- 4.933
ve ya takibe pas veriyor yada ayağındaki topu kaptırıyor.Top bundayken rakip bunu karşıladığında beyni duruyor, ne yapacağını şaşırıyor, karar veremiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve ya takibe pas veriyor yada ayağındaki topu kaptırıyor.Top bundayken rakip bunu karşıladığında beyni duruyor, ne yapacağını şaşırıyor, karar veremiyor.
20 kg olduktan sonra canla başla oynasa nolacak yavLan ben Jelerti özledim 20 kilo fln ama canla basla oynuyordu
Ligin 2.devresi az buçuk derli toplu oynadığımız 2 maç var ikisinde de bekler sallai ve jelert.20 kg olduktan sonra canla başla oynasa nolacak yav
Negatiflik yarışı var forumda resmen, Bu oyuncular takıma gelirken Cuesta hariç kötü yorum bile yoktu herkes tüm transferleri çok olumlu buluyordu. Şimdi bu oyuncuları sezon ortasında takıma sıfırdan adapte edip oynatınca bunlar nasıl oyuncu denmeye başlanmış. Devre arasında takıma 5-6 transfer lazım denmiyor muydu alın işte transferler yapıldı bırakın da biraz takıma alışma süreci olsun kimse makine değil. Frankowski gayet stabil performans veriyor bu arada ne bekliyoruz sağ bekten 10 kişiyi çalımlayıp gol mü atacak. Hücuma sürekli çıkıyor bunun yanı sıra gayet iyi orta açıyor, Tüm kanadı kullanıyor ve yer değiştirip bazen orta sahada pas opsiyonu olmaya çalışıyor, Defansif olarakta zaafiyet yaratmadı şu ana kadar kısacası adam gayet iyi yaw, Jelert gibi tek omuzda 10 metre uçmasını mı istiyordunuz da beklentilerinizi karşılayamadı. Morataya bile neler denmiş bu takımın transfer çılgınlığının bir numaralı sebebi taraftardır yönetim veya Okan hoca vs değil. Frankowski, Lemina, Morata ve Eren şu 4'lüde bir tane yanlış isim yok devre arası şartlarında alınabilecek en makul oyuncular diyebiliriz hatta.