#29 Przemysław Frankowski

Kaanı kaan rolünde oynatmasak potansiyelini öldürmemiş olacağız da tüm sıkıntı kaan gibi oynaması. Yoksa onun da içinden bir keita çıkar.

İyi futbolcu çıkar oynar..en azından sahaya çıktı mı direk belli eder.sisteme uymuyor alışma süreci falan bahaneler.elbette bir alışma süreci var ama İyi futbolcu olduğunu anlarsın. Anelkanin bonusu diye alınan riberyi hiç unutmam 5 dakika izledim ve inanılmaz bir futbolcu aldık dedim.keita,tutmasa bile bruma hepsi ilk maçta belli ettiler yeteneklerini. Devre arası transferlerin hepsi kötü bunu kabul etmeliyiz. Onca adam aldık yunus,sara,sanchez osimhene bir şey olacak diye odumuz kopuyor. Ben franky hiç beğenmedim ama cuestadan ve kutucudan iyidir elbette.

Hücum tarafı tartışılır ama, şu ana kadarki savunma performansı en az Tarık Çamdal kadar kötü.

Panik sebebiyle hata yapiyor ama kesinlikle cop bir transfer degil. Duracagi yeri biliyor, ilk macinda assist de yapmisti. Forumda her oyuncuya karsi inanilmaz bir negatif hava var. Her yeni gelen oyuncuyu asip kesmeyi birakmamiz lazim, yoksa olan Galatasaraya olacak. Bu kadar kendimizi ve oyuncumuzu yipratmayalim.

3lu beki 4lu beki muhabbeti de gina getirdi artik. Adam sag bek iste.

Kardeş videolarda sen fişek gibiydin uçuyordun kaçıyordun ne oldu sana, neyse artık ben hala umutluyum senden.

geçen de yazdık bek konusunda bu kulüpte cenabetlik var. Eskiden de vardı. Okan gelince arttı bu. Topçularda suç bulmamak lazım. Bu mevkiye para harcanmamalı uzun bir süre.

geçen de yazdık bek konusunda bu kulüpte cenabetlik var. Eskiden de vardı. Okan gelince arttı bu. Topçularda suç bulmamak lazım. Bu mevkiye para harcanmamalı uzun bir süre.
Kazımcan dubua angelino aurier adekugbe köhn jakobs eren frankowski jelert şalai

45-50 m euro var şurda

Bu paraya hücuma ne topçular alınırdı var ya

Klüpde cenabetlik yok Galatasarayı yönetenlerde cenabetlik var.Daha fazlasınıda söylüyorum ama içimden ceza almamak için.

Pırpır kanatları severim ama tek kötü yanı, fazla hücum düşündükleri için oyun planından kopmalarıdır.

İyi bir oyuncu. Kalitesi belli. Şimdilik maalesef bizde kendisini bulamadı. Bugüne kadar bu adamın 20 maçına denk gelmişsem, en kötü performansı bizdeki maçları maalesef.

Ama olur böyle şeyler. Über yetenek ve atlet Mbappe’nin bile Madrid ve Ancelotti’ye rağmen kendisini bulması biraz geç oldu. Sezon başı Youla’dan hallice oynuyordu. Alışkanlık kazanmak, uyum sağlamak vs bazen böyle şeyler her şeyden önemli oluyor.

Franky de alıştıkça buraya esas performansını gösterecektir.

Orhunslaw Karayıldızowski

Marianonun kafasına saksı düşmüş versiyonu ama işimize yarar yani1-2 sene. O da Her maç Ahmet Ahmet koşuşturup boşuna yorulmak yerine akıllı oynarsak.

Defalarca yazdım. 2 senedir beksiz şampiyon oluyoruz. Bu ligde kimse bek oyuncusuyla şampiyon olmuyor hala beke milyonlar akıtıyoruz. Kanat ve 10 numara lazımken tüm enerjimizi, paramızı ve zamanımızı bek ve stopere harcadık.

Leş atıyor oynadığı maçlarda.

abi yeter artık allah aşkına. bütün oyuncular mı kötü anasını satayım? 3 senede 50 tane oyuncu geldi gitti. takımda baştan aşşağı her şey hatalı. sistem diziliş set hücumları vs vs her şey kötü. şu seneyi şampiyon yapalım yazın bakalım gerisine.

Dünya üzerindeki tüm topçuları bize kötü gösterdiği için hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır, nece bir seviyeymiş ki bu, kimse buranın topçusu değil sanki. Sanarsın Real Madrid'iz anasını satıyım, alt tarafı Alanya, Rize, Kasımpaşa ile falan oynayacağız işte onda bile topçular bir türlü performans veremiyor, nasıl bir şablon nasıl bir oyun planıysa artık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artik birine de sabretmemiz lazim. Yeter bu doner kapi gibi biri girip biri cikiyor. Kaan'a sagbekte tahammulum yok. Baris ta olmaz. Getir Ali Turap'i yedeklesin. Sacmaligin daniskasi. Alti ayda bir bek mi alicaz yahu?

1000000792.webp

Frankowski, Litvanya ve Malta maçları için Polonya Milli Takımı’na çağrıldı.

İlk 11 oynar bu maçlarda.

okan buruk defans hattını ilerde tutması sebebiyle top kaybında defans işe yaramaz gözüküyor.
Alphonso Davies gibi aşırı hızlı bir adam getirmediğimiz sürece hepsi kötü gözükecek.
Bu adam iyi bir bek, ama ortasahamız kötü olduğunda rakip çok pozisyon buluyor, hepsine müdahele edebilmesi imkansız.
3 senedir 20den fazla sağ sol bek eskitti, hepside mi kötüydü.

Geri
Üst Alt