#29 Przemysław Frankowski

Temposunda 1 sıkıntı yok şu anda ama sürekli topu ayağına istiyo koşmuyo..

heis taçları bile rakibe nişanlıyorsun yahuu

defansın da yok olmaz ama böyle

daha alışamadığı çok belli - çokta enteresan ortama denk geldi.

sakin olunuz , sabrediniz.

4lü oynarken bu tür vasat seviyede kalabilir açıkçası. hücumsal oynadığında ve pas alıp verebildiğinde iyi olacak

Sara ile bu şansları yakaladığında hiç fena değildi açıkçası.

ben kafayı diğer herkesten çok Torreira ile bozmuş haldeyim.

bu herifle yol alınmaz

Ilk yari tek siritan topcuydu. Ikinci yari gayet iyiydi. Bu adami kanat bekte 3 mac ust uste gormeden gomemem. Lena taraftari gerizekali degilse once orjin mevkiinde gorecegim sonra notunu veririz.

En kötü hali üflesen uçacak o danimarkalıdan iyidir.

Baba maçlara giriyoruz, ne olduğu burada anlaşılacak.

Kötü futbolcu değil ama bu adamın kesinlikle sağ bekle alakası yok her topu geçiriyor.

Geri oyuncusu değil pek ama hücumda orta açmayı biliyor aslında. Fena değil o konuda sanki.

Her tarafı korkutuyor bence. İleri de gitmiyor adam direkt yan geriye oynuyor onda da kaptırıyor.
İleri giderken kaptır kardeş de en azından sövmeyelim. 2 metre önündekine pas verirken kaptırman beni daha da delirtiyor

Buna da suc bulamiyorum ki. Madem sagbek oynatacaktik ne diye kanat beki aldik? Buna verilen para assignona falan verilse alinirdi

Hoca bi bek daha yemek icin aldirdi galiba

2. yarı gayet iyiydi

İkinci yarı ben de oynasam göze batmazdim..Maç zaten koptu Antalya leş gibi atak bile yapamıyor..
Gercekten yazık şu ana kadar oynadığı topu ligdeki 10 tane sağ bek oynardı.. Hiç 8 milyonluk topçu gibi değildi toparlamazsa büyük sikinti

Geri
Üst Alt