29 yaşındaki evsizle yapılan röportaj

Ne onda biri üstat yediği önünde yemediği ardında olan bile isyan ediyor bu hayat adil değil diyen şimdi engellediğim bir arkadaş vardı özelden sordum hayırdır bir hapis cezası filan bir rahatsızlık mı var diye arkadaşının kız arkadaşı kendisinin kız arkadaşından güzelmiş :) İnternetten 2017 yılına kadar uzak durduğumdan mıdır nedir ya da ben mi malım anlamadım ama gaaltasaray platformlarında bile yani tematik bir ortamda bile böyleysek ben bilemedim yani diğer mecraları...
Forumun yarisiyla ozelden konusuyor manyak herif

simdi kimse yanlis anlamasin ama ben evsizlerle 1 gun olsa bile onlari ziyaret ettim lise zamanimda, aarhusda cok var (haha refah devletine bak) ve hatta suan yasadigim yerde bizim yanimizda uyusturucu vs. kullanan evsizlere shelter veren bir mekan var.
bu arkadas pek evsiz gorunmuyo ya simdi sakallari felan cok duzgun duruyo bu arkadasi canli goren var mi hic hakiketen evsiz mi bu? cok sasirdim benim gordugum evsizler cok daha pasakli sakallari felan pasakli oluyo geneldede.
halinden memnun olmasida beni daha fazla sasirtti.

bana pek inandirici gelmedi acikcasi ama gercekse allah yardimcisi olsun ne diyeyim zor.

Engelini geçici olsa da kaldırmak istemiyorum sen mentionlayınca alıntıladığının kim olduğu yazıyor eğer küfür ettiyse raporla yoksa ben o arkadaşı sildim. Kendisi küfür de dahil bana çok hakaret etti hatta aile büyüklerime de ama ben her defasında affettim hatta kendisine maddi manevi faydam oldu hiçbir zararım olmadı ama benim için dediğim gibi lost cause...

Engelini geçici olsa da kaldırmak istemiyorum sen mentionlayınca alıntıladığının kim olduğu yazıyor eğer küfür ettiyse raporla yoksa ben o arkadaşı sildim. Kendisi küfür de dahil bana çok hakaret etti hatta aile büyüklerime de ama ben her defasında affettim hatta kendisine maddi manevi faydam oldu hiçbir zararım olmadı ama benim için dediğim gibi lost cause...
Haysiyetsiz. Sünnet olmanın Müslümanlıkla ne alakası var diyor.

simdi kimse yanlis anlamasin ama ben evsizlerle 1 gun olsa bile onlari ziyaret ettim lise zamanimda, aarhusda cok var (haha refah devletine bak) ve hatta suan yasadigim yerde bizim yanimizda uyusturucu vs. kullanan evsizlere shelter veren bir mekan var.
bu arkadas pek evsiz gorunmuyo ya simdi sakallari felan cok duzgun duruyo bu arkadasi canli goren var mi hic hakiketen evsiz mi bu? cok sasirdim benim gordugum evsizler cok daha pasakli sakallari felan pasakli oluyo geneldede.
halinden memnun olmasida beni daha fazla sasirtti.

bana pek inandirici gelmedi acikcasi ama gercekse allah yardimcisi olsun ne diyeyim zor.
Burada milletin yaptigi hata ve bos tartismalari bu yuzden zaten. Boyle buyuk bir meseleyi bu herif uzerinden konusmak sacma olur. Nitekim yine bunun uzerinden anlamsiz konusmalar donmus, sukretmesiyle ne alakasi varsa sorunun.

Yine allak bullak ettin beni son paragrafta... Bir tek saracensi anladım age of empiresta filleri keserdi namussuzlar :asd:
Ya biz alafranga demiyor muyuz? İşte orada kastettiğimiz frenk; frankishler yani bugünkü fransızlar. Ama onlar saracen derken saracen diye bir milleti kastetmiyorlar siyasi bir tanım tıpkı Türklük gibi diye örnek verdim bence ben çok açık yazıyorum ama :(

Geri
Üst Alt