Üye Görüşü 290 Milyon Euro'luk Borç Nasıl Azalır?

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Duygun Yarsuvat ve yönetimine sorulması gereken ilk sorulardan biri.. Bence zor ama amatörleri komple kapatıp, futbolda yer kaplayanlar gönderilse azalma olur.

Branş kapatmanın çözüm olacağını düşünmüyorum.

Zihniyet değişmeli.

İletişim A.Ş var , Gayrimenkul A.Ş var hangi arsayı doğru düzgün kazandırmış, ne gibi bir ekonomik katkı yapmış kulübe.

Buralara dost,hatır gönül ilişkisi ile atamalar yapılıyorsa yazık.

Futbolda ne kadar yatırım yaparsan o kadar gelir elde edersin. Yani harcayacağın paralar sana başarı olarak dönüş yapar. Onu kısayım bunu keseyim diyerek hem başarılara el sallarsın hemde buna paralel olarak gelirin azalır.

Borçları eritmek istersen zincirlerini kırman gerekir. Buna en uygun yağı şu anda taraftara yapışmak.

Kulübe üyelik sayısını ve yapısını değiştirdiğinde çok kısa sürede borç ödenir fakat bildiğim kadarıyla çok düşük bir faiz ödüyoruz zaten. Gelecek sıcak parayı çok iyi yatırımlarla değerlendirmeli.

Bence futbol ve basketbol dışında tüm branşları kapatmak lazım.Kürek,su topu,voleybol şubesinin galibiyetleri veya aldıkları kupalar beni ilgilendirmiyor.Bunun dışında fazlalık olan futbolcuları da yollamak gerek.

Turk lirasi eurodan degerli hale gelirse kisa surede kapatilir dunya liderimizi goreve davet ediyorum.

menemen yıyerek kapatmaya calışanları görduk.kesınlıkle boğazdan kısmayla kapanmıyor.futbolda basarılı olursak ve alt yapımız ışlerse kapatırız.bırde klubu yonetenlerın kendı ış yerlerını yonetırken gösterdıklerı hassasıyetı göstermelerı gerekır.

Futbolda ne kadar yatırım yaparsan o kadar gelir elde edersin. Yani harcayacağın paralar sana başarı olarak dönüş yapar. Onu kısayım bunu keseyim diyerek hem başarılara el sallarsın hemde buna paralel olarak gelirin azalır.

Borçları eritmek istersen zincirlerini kırman gerekir. Buna en uygun yağı şu anda taraftara yapışmak.

Kulübe üyelik sayısını ve yapısını değiştirdiğinde çok kısa sürede borç ödenir fakat bildiğim kadarıyla çok düşük bir faiz ödüyoruz zaten. Gelecek sıcak parayı çok iyi yatırımlarla değerlendirmeli.

istediğim cevap burda :)

20 milyon taraftardan .. 15 tl alirsan .. kapatirsin bir celsede

5 lira ciksa yine muthis bir para ama 20 milyondan sadece 500 bin ile 1 milyon arasi kisinin gs storeden alisveris yapiyor. aslinda urun cesitligini cogaltmak gerekiyor illa mac gidecek hava yaratan urunler yerine gunluk hayatta giyilecek urunleride cogaltmak lazim mesela kot pantolon,mont,ayakkabi,gomlek,takim elbise tarzi urunleride pazarlamak lazim ne olacak de factodan giyinecegime gs storeden giyinirim.

Borsadaki kayit silinmelidir. A.s. olmak futbol kuluplerine uygun bir yapi degil.

300 bin euro etmeyecek sözde futbolcula 3m euro vermezsen kapanır akıllı iş yapacaksın düşük maliyetli kaliteli oyuncuları alıp 3 4 sezon ligi götürürsen bakmışsın 100m euro gibi normal düzeylere inmiş olur ama bunu burada yapabilecek bir yönetim yok olamazda zaten

Wesley%2BSneijder%2BReady%2Bto%2Bsell.jpg

1. AS´ler kapatilacak
2. Amatör branchlarin cogu yurttaslara sadece sporu ögretmek, ve yakinlastirmak adina görevlerini sürdürecek
3. Futbol takimina transferlerde israf edilmeyecek.

Bunlari yapmadan önce, bu borcun kapanma ihtimali yok. Riva´yi satmak, yada degerlendirmek bir opsiyon. Ama eger bu 3. temel sorundan, en az ilk ikisi cözülmeden bir adim atilirsa yazik olur. 8-9 sene sonra yine ayni duruma düsüp, bu sefer elimizde Riva diye bir arazimizde kalmaz.

1. AS´ler kapatilacak
2. Amatör branchlarin cogu yurttaslara sadece sporu ögretmek, ve yakinlastirmak adina görevlerini sürdürecek
3. Futbol takimina transferlerde israf edilmeyecek.

Bunlari yapmadan önce, bu borcun kapanma ihtimali yok. Riva´yi satmak, yada degerlendirmek bir opsiyon. Ama eger bu 3. temel sorundan, en az ilk ikisi cözülmeden bir adim atilirsa yazik olur. 8-9 sene sonra yine ayni duruma düsüp, bu sefer elimizde Riva diye bir arazimizde kalmaz.

Tamamına katılıyorum. Birde üyelik sisteminin getirilmesi ile kulübü demokratik yapıya kavuşturmak, taraftarın kulübün daha çok içinde olması sağlanarak yan gelirlerin arttırılması gerekiyor. Günlerdir tartışıyoruz arkadaşlarla ben 250.000 desem de bazı renkdaşlar üyelik sistemi değiştirildiğinde 100.000 üye yakalanabileceği söyleniyor. KArtopu etkisi yaratılabilir ve her yıl kemiksiz minimum 60 milyon TL(100.000 üye olursa ki bence yeni Galatasaray üyelik sisteminde daha fazlası mümkün) kulübün kasasına girecektir. Her yıl yarısıyla yatırım yapılıp, diğer yarısı değerlendirilse çok iyi yerlere gelebiliriz.

Geri
Üst Alt