Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
Savunma yaparken 5-2-3,hucum yaparken 2-5-3. 3'lü gibi gözükmesinin sebebi top çıkarırken ceyhun stoperlerin arasına giriyor.
Aslında hücumda 2-3-5 gibi oynamışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunma yaparken 5-2-3,hucum yaparken 2-5-3. 3'lü gibi gözükmesinin sebebi top çıkarırken ceyhun stoperlerin arasına giriyor.
Yine Fatih Hoca´ya karsi yazilanlarinin nerdeyse hepsi yalan, insanda utanma olur be diyecem ama yok bu konuda, nerfret köreltmis bazi arkadaslari. Ne kadar uzaksiniz kardesim siz yigidin hakkini vermekten ? Tamam öldürün kabul de, ama bir hakkini verin bir adamin. Gittikten sonra Fatih Terim´e bu sekilde sallayanlar bana göre birer köcekten farkli degildir. Mancini ne yapti, su an bizim icin neyi basardi ? Iyiki bir 6:0 yendik, 7 Puan fark var daha lider ile aramizda. Bursa maci berabere bitseydi, ve FB kazansaydi Eskisehir´de Mancini´yi asardiniz burada.
Ulan Fatih Terim geri dönse, bir iki basarili olsa yine, bu sözleri 95%´iniz yutar . Yutmaz ise dansöz kiyafeti giyip, masalarin üzerinde köcek gibi kivirmaya baslarim.
Kadro planlamasi berbatmis, yahu Bursaspor Kadrosunu gören taraftarlarin 90% kafasini tuttu, ve elestirdi, nasil bir berbat kadro diye, zaten hic bir transfer oynamadi. Bursa karsisinda sol bekte Sabri, liberoda Ceyhun ve göbekte Hakan Balta oynadi. Okadar berbat oyuncular mi bunlar ? Hayir, Bizim kadromuz herzaman iyidi, iki sene üst üste sampiyon olmus, ceyrek final görmüs kadroydu. Nihayet Mancini Hoca nerdeyse 11-12 hafta sonra bu potansiyeli kullanabildi, hele sükür yani bence. Sizin cöp dediginiz adamlar tikir tikir futbol oynadi, coskulu bir sekilde ve tecavüz ettiler Bursa´ya. Mancini´yi hepimiz seviyoruz, hepimizde nankör insanlar degiliz, ama adami ilahlastirmadan önce bize bir sey kazandirsa nasil olur aceba? Bir sampiyonluk kupasi, hatte bir Türkiye kupasi olsun hic degilse de, gercek anlamda hakkini verebilelim. Gidelim elini öpelim hocanin.
----------------------------------
Sneijder Fatih Terim döneminde geldiginde mac eksigi coktu, Fatih Terim onu orta sahanin solunda oynatti basta ve elestirildi Hoca bu konuda. Cünkü Sneijder solda oynadigi macta ezildi, bunun en büyük örnegi Schalke maci. Koridor yaptilar sol kanadi. Sneijder zaten aylardir mac oynamamisti. Sonra Gelsenkirchen´deki macta Hoca 4-3-2-1 sistemine gecti, neden yapti bunu ? Sneijder´in defansif anlamda etkisizligini azaltmaya calisti, ve ayni anda hücumdaki etkisini artirdi. Ve Sneijder´in merkez oyuncusu oldugunu bilmeyen, ALLAH ASKINA Futbol tartismasin. Sneijder bir merkez oyuncusudur, ancak sol aksanli oynamayi sever.
Seneijder ve Drogba bize zaten mac eksigi ile geldiler, hele hele Sneijder aylarca top oynamamisti. Sampiyonlar Liginden eglendikten sonra, zaten sakatlanip sezonu kapatti.
Schalke macindaki sistem degiskligi, 4-4-2 diamond denilen oyun tarzi Bleachereport tarafindan büyük bir övgü ile karsilandi. Öbür 4-4-2 formasyonu basarili oldugu halde, kötü gidisati görüp direkt olarak degistirildi sistem hoca tarafindan.
Galatasaray: Terim's Midfield Diamond Suggests Real Should Be Wary of Gala | Bleacher Report
Fatih Terim israrci bir Hoca degildir sistem anlaminda, 2011-2012´de biz 4-5-1 oyniyacaktik, ama sezon basinda Arda´yi gönderdi yönetim. Sizin gibi taraftarlar tarafindan begenilmeyen Arda, simarik Arda, simdi neler yaptigi ortada.
Sezona kötü basladik, ve 4-5-1 sistemi uymadi, kanat oyuncumuz yoktu, olanlar istenileni veremedi. Sonra FB macindan önce Hoca 4-4-2´ye gecti ve tecavüz ettik Fenerbahce´ye.
Sonra zaten hep basarili olduk, nerdeyse her kulvarda. Neden bir hoca basarili olan bir sistemde radikal bir degisikligi gitsin ? Fatih Terim zamaninda gerektigi yerde sistemi degistirmistir, ancak okadar basarili olmustur ki sistem degistirmeye pek fazla da gerek kalmamistir bizim acimizdan. NEVER CHANGE A WINNING SYSTEM
----------------------------------------------
Insallah Mancini´de basarili olur, ve Fatih Terim´in basardiklarinin hic degilse yarisini bize gösterir. Insallah fazlasini gösterir ki okadarini sanmiyorum sahsim olarak... Fatih Hoca iki sampiyonluk kazandirdi ve kebabci oldu, Mancini bir tane sampiyonluk yasatsin, taktiksel anlamda dahi olsun, onada raziyim. Bazi Galatasaray´li taraftarlar ne kadar beyin duraklaması yasiyorsa bile, yinede caniniz sag olsun, hepiniz cok seviyorum.
Yazımda 1 kelime Fatih Terim geçmiş mi. Ayıp ya. İnsanları kışkırtıp durma. Bu ne yahu, oynadığımız sistemle ilgili iki satır yazı yazıyoruz hala gelmiş Fatih Terim konusu açılıyor. Yeter ya. Benim konumun Fatih Terim'le ne alakası var?
Sana karsi degildi kardesim, eger okuduysan bir saya önce burada Fatih Terim hakkinda bazi dezinformasyonlar oldu. Ben Fatih Hoca´nin her olaya maydonoz olmasina karsiyim, ben maydonoz etmem zaten, ama eger birisi ederse canim istedigi zaman cevabimi veririm.
Tam tersi, senin yürüttügün mantigi begendim bu konuda.
Üstüne alindiysag affimi bir borc buyur.