Üye Görüşü 3-5-2 Saçmalığına Bir Son!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Bu sistem tarihimizden, futbolda anormal bir yenilik olmadığı sürece sonsuza kadar silinmelidir.

Dizilişler çağdışı değildir diyenler tamamen yanılıyorlar. İyi oyuncuların olursa gibi ön ekler de tamamen uydurma, bir hülyanın peşinde gitmektir. Bayern ve Barca'nın fantastik futbolcularla oynadığı fantastik 2-5-3 ile bu aptallık birbirine karıştırmamalıdır. Bu sistem çağdışıdır. 2-3 geri kafalı italyan hoca ve loser İtalyan takımları dışında uygulayıcısı kalmamıştır. Son 15 senede tek başarılı örneği İtalyan'ın finalidir belkide.

Mancini'nin bir devre arasını harcadığı, Ajax'ın C takımının 10'un üzerinde pozisyona girdiği, Sivas'ın bir o kadar pozisyona girdiği bir sistemden ne bekliyoruz acaba? Kaldı ki 4'lü savunma ile son 2-3 senedir belirli bir savunma istikrarına gelmiş takımdık.

Dibe vurmuş İtalyan futbolundan hoca ithalimiz gibi, bu çağdışı sistemden de uzaklaşmalıyız acilen.

Sistemi gectim adam oyunculari yanlis yerlerde oynatiyor.

3-5-2 4-4-2 filan degil olay. Oyuncularin yerleri yanliş. Veysel gibi agir birinin bölgesi otoban olsun diye oynatiyor. Melo defans Sneijder süpürücü oynuyor. Öbürlerini söylemiyorum. Tansiyonum düşüyor.

yeter lan. acilen kovun bu adını bile duymak istemediğim adamı. bu bir rezalettir, utanç verici bizim gibi bir takım için

Veysel nedir ya?? Yekta nedir??? Bu adamlar anadolu takımları topçusu, ligde bile idare edemiyorlar CL'de nasıl oynayacaklar?? Melo stoper inanılır gibi değil. Melo'nun stoper oynayamayacağını göremeyen adam derhal teknik direktörlüğü bırakmalı. Sneijder ön libero, sol bek, stoper :D şaka gibi Bu adam elimizdeki en önemli hücum gücü. Adam savunmada koşturmaya çalışıyor. Bruma, Olcan gibi nerdeyse 20 milyon euro eden 2 kanat oyuncusu yok.. Veysel - Telles rakibin hayvani kanatları + bekleriyle mücadele etmeye çalışıyor. 2 ye 1 . Rezalet, rezalet, rezalet. Utanç verici ya şaka gibi

Maçına göre değişir 3 5 2 oynamak oynarsınız ama kanat bekleriniz ve orta sahanızın katkıları maksimum olmalı. Mancini (Beğenmediğiniz) iki kere oynadı CL'de Juventus maçlarını kazandırdı. Aradaki temel fark hoca taktik anlayışında ve rakip analizinde o yüzden Prandelli Galatasaray için büyük zaman kaybıdır.

sistemi bırak bu geceden itibaren taraftar bu adamın kovulması için son gücüne kadar mücadele etmelidir,bari geleceği kurtaralım

Maçına göre değişir 3 5 2 oynamak oynarsınız ama kanat bekleriniz ve orta sahanızın katkıları maksimum olmalı. Mancini (Beğenmediğiniz) iki kere oynadı CL'de Juventus maçlarını kazandırdı. Aradaki temel fark hoca taktik anlayışında ve rakip analizinde o yüzden Prandelli Galatasaray için büyük zaman kaybıdır.

Çok açık söylüyorum o gün saha öyle olmasaydı Tevez aynı sistemde Welbeck gibi tozunu atardı savunmanın. Zaten saha biraz iyiyken ilk gün 1-2 sinyal vermişti.

Çok açık söylüyorum o gün saha öyle olmasaydı Tevez aynı sistemde Welbeck gibi tozunu atardı savunmanın. Zaten saha biraz iyiyken ilk gün 1-2 sinyal vermişti.

Deplasmandaki maçta saha gayet iyiydi ama yapamadı mevzu o değil kadro kalitesinde Ömer. 3 5 2'yi Veysel ve Yekta ile oynayamazsın Meloyu stoper Sneijder'i savunmanın önüne koyamazsın olay burda. Herkes yerli yerinde şimdi doğru bir biçimde Melo orta sahada stoperde Gökhan olsa sağ bek Tarık ya da Eboue emin ol bu kadar ezilmezsin. Ama adam taktik deha ya.

Hadi bu sistemle cikma gafletinde bulundun elindeki en iyi bek oyuncusunu oynatmamak nasil bir beynin urunudur.. ligdeki maci kurtaran olcani oynatmamak nedir? Bu mac zaten beklendigi gibi bitti ama beni en cok sasirtan isinmler yekta ve cemaili oldu.. yektanin ozguveni ligdeymis demek ki o kadar olumluydum onun hakkinda ama tam rezaletti.. cemailiyi ise biraz cabuk asip kestim olumlu konusmak icin de erken ama en azindan olumlu sinyaller verdi bu mac

Bir daha bu rakamları yanyana görmek istemiyorum

bu prandelli defolup gitsin bundan sonra bu takımda 3-5-2 lafını kullananı kapıdan almasınlar. zaten italya ligini sevmezdim bidaha bunların ne ligini ne milli takımlarını izlerim. futbolun tozlu sayfalarına doğru yol alıyorlar zaten çağdışı futbollarıyla.

1-) Her iki takimda ayni sahada oynadi
2-) Deplasmanda hem seyirci avantajlari vardi hemde super bir zemin, orda da yapamadilar. Cunku pozisyon vermemistik. Amrabat penalti yapma gafletinde bulunmasaydi sayet o mac kuvvetle muhtemel 0-1 bitecekti.

Geri
Üst Alt