#3 Angeliño

Angelino.. İşte biz hep bu Angelinoyu bekledik. Benim senelerce Manchester City'de Guardiolanın, Leipzig'de Nagelsmannın sisteminin ana dişlisi olan ve sezonda 10 asist yapan World Class Sol Bek dediğim Angelino tam olarak bu. Durup durup en iyi maçını Bayern deplasmanında oynaması da enteresan ama helal olsun. Comana adım attırmadı. Sanchez, Boey ve Kaanla beraber sahanın en iyisiydi. El Matador
20231109_135927.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devre arası sözleşmesi fesh edilebilir gibime geliyor.

Opsiyonun zorunlu olmamasi icin bir daha oynatmayacagiz diye tahmin ediyorum. Devre arasi gönderilir tahminen.

Sadece 1 mac daha oynayabiliyor galiba. Ona da bence ManU karsisinda cikar.

Angelino bu kadro yapısında her türlü oynar. Zorunlu opsiyonu devreye girecekse girecek. Ne yapalım? Al işte, gitti 3 puan.

Krampon bağcıkları bile kazimcandan iyidir

Bu bilgi kirliliğine son verilmesi lazım, opsiyon girmesin diye oynatmıyorsak çıkıp kendisiyle devre arası yolları ayıracağız diyelim, böyle saçmalık mı olur.

Bu bilgi kirliliğine son verilmesi lazım, opsiyon girmesin diye oynatmıyorsak çıkıp kendisiyle devre arası yolları ayıracağız diyelim, böyle saçmalık mı olur.
epeydir serzenişim olan ufak bir konu - ne gönderdiğimiz oyuncuların ne de kiraldığımızın opsiyon olaylarını bilmiyoruz.

Bu adamın nesi beğenilmiyor, iyi bir bek hücuma da çıkıyor sürekli geri koşuları da yapıyor ileride diğer oyuncular gibi topu geveleyip sağ sola vermeyip direk orta açıp hücumu sonuçlandırdığı için mi eleştiriliyor?

Geri
Üst Alt