#3 Angeliño

Fener maçında oynasın diye 20 maçı 25e çıkarmaya çalışıyor muyuz, bayağı saçmalamışız.

Bruma yı bunlara 15m a kitledik diye kuyruk acısı sezdim dayıda
Angelino’yu 6ya her türlü satarlar, bir dertleri olduğunu sanmıyorum. Hatta daha fazlasına bile gidebilir.

Herkesi kötü gösteren saçma sapan taktiğimiz devam ettikçe herkesin defoları çıkmaya devam edecek.

Angelino’yu 6ya her türlü satarlar, bir dertleri olduğunu sanmıyorum. Hatta daha fazlasına bile gidebilir.

Herkesi kötü gösteren saçma sapan taktiğimiz devam ettikçe herkesin defoları çıkmaya devam edecek.
Bize karşı yaldır yaldır oynayan takımlara karşı güzel gibi gözükse de oyunumuz skor alamıyoruz. Kitlenen takımlara karşı da far görmüş tavşan gibiyiz.
Bruma yı güzel kitledik ama kabul edelim

Bize karşı yaldır yaldır oynayan takımlara karşı güzel gibi gözükse de oyunumuz skor alamıyoruz. Kitlenen takımlara karşı da far görmüş tavşan gibiyiz.
Bruma yı güzel kitledik ama kabul edelim
Bruma o sene çok faydalıydı yav bize, deplasmanları hep tek başına almıştı. Sözleşmesi bitiyorken 15e satmak başarı yine de.

Atınç’a 6.5 m euro veren kulüp ama nihayetinde, koymadı koymaz.

Bruma o sene çok faydalıydı yav bize, deplasmanları hep tek başına almıştı. Sözleşmesi bitiyorken 15e satmak başarı yine de.

Atınç’a 6.5 m euro veren kulüp ama nihayetinde, koymadı koymaz.
Bizim için başarı işte. Demek istediğim o. Leipzig için kötü bir tecrübeydi. Senin dediğin de ayrıca doğru; adamlar bir satış yapıp 2-3 senelik karavana transferlerinin maliyetini çıkartabiliyor.

Geri
Üst Alt