- 22 Ocak 2010
- 52.238
- 33.605
- 3.073
dk 65 gibi apo ile o siyahi topçuya nasıl yetişemedi anlamadım ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüklemenin ağırlığından kaynaklanıyor birinin 30'ncu maçı bizim 2'nci resmi maçımız.dk 65 gibi apo ile o siyahi topçuya nasıl yetişemedi anlamadım ya
Oyewusi midir nedir hayvan gibi bir herifdk 65 gibi apo ile o siyahi topçuya nasıl yetişemedi anlamadım ya
tvde onyekurudan falan yavaş geldi bana hız olarak apo neysede angelino gibi birinin yetişmesi lazımdı kısa boylu biri zatenOyewusi midir nedir hayvan gibi bir herif
Bitirici olsa Gift Orban zaten herif
Kuru böyle kontrollü koşamayabilir, açmadan çok iyi koştu derinden.tvde onyekurudan falan yavaş geldi bana hız olarak apo neysede angelino gibi birinin yetişmesi lazımdı kısa boylu biri zaten
Yazik ya cidden bu mu gs kültürüAr yu player
Ar yu big player
Yazik ya cidden bu mu gs kültürü
Burada aylarca Sergio ve Patrick Van Aanholt’un fanboyluğu yapıldı, oyuncunun eksikleri varsa söylenir.. Paso övgü isteyen antuya.. En iyi özelliği tekniği, ortası, pası denip de topu 3 kere dürtmeden kontrol edemiyorsan, edemeyince de pas hatası yapıyorsan eleştirilir. Bazı eksiklikleri fiziksel değil fundamental gibi görünüyor. Angelino’ya kötü oyuncu katkı sağlamaz diyen yok dolayısıyla Icardi’ye adrese teslim orta attığında da hantal, top sürmesi zayıf, ilk dokunuşu zayıf, yetersiz diyenler haksız çıkmayacak. Eleştri GS seviyesini nasıl değerlendirdiğinizle doğru orantılı bir konudur. Neyse onu söylüyoruz özetle..
Aynen öyle zaten iki takımda sezonda 30'ncu maçına çıkıyor olsaydı bugün 5-6 atmış olurduk. Fiziksel olarak onlar top noktada hızlılar ve çevikler biz daha dipten yeni çıkıyoruz hızımız ve çevikliğimiz oturmadı.Kendisini Leipzig zamanından beri çok beğenirim ama Umarım böyle adamların yolu bir daha buralara düşmez. Boşa masrafa gerek yok zalgirisin ilerideki siyahi gibi 4-5 adam alalım 100-200 bin Euro'ya koşsun dursunlar.
Bu kafalara oyuncu dayanmaz 50 tane alsak 51.yi yerler. 1 maçta çöp veya kral yapma zihniyeti 2-3 yıldır ısrarla devam ediyor. Taraftar profilimiz fb zihniyetine benzemeye basladi maalesef.Aynen öyle zaten iki takımda sezonda 30'ncu maçına çıkıyor olsaydı bugün 5-6 atmış olurduk. Fiziksel olarak onlar top noktada hızlılar ve çevikler biz daha dipten yeni çıkıyoruz hızımız ve çevikliğimiz oturmadı.
Maalesef öyle hatta geçen senede aynıydı Okan hoca gitsin hata yapıldı kadroyu taşıyamıyor dendi hocamız 14/14 tarihi seriyi yaptı, son 30 yılın rekor puanını kırdı, içeride dışarıda çok övülen fenere pozisyon vermeden 3'er gol attı, üstüne tek bir derbi kaybetti.Bu kafalara oyuncu dayanmaz 50 tane alsak 51.yi yerler. 1 maçta çöp veya kral yapma zihniyeti 2-3 yıldır ısrarla devam ediyor. Taraftar profilimiz fb zihniyetine benzemeye basladi maalesef.
Bakambu sıçtı batırdı.hazir olmayan anjelinyo onyatiliyor, hazir olmayan bakambu oynatilmiyor
cok ilginc seylere sahit oluyoruz