#3 Angeliño

Kötü futbolcu değil. Belirli meziyetleri çok üst düzeyde hatta. Ama bize uymadı, bizde olmadı.

Her çiçek her toprakta yeşermez. Yapacak bir şey yok.

hem bok gibi oynayıp giderken de tavır yapan rezil topçu hakkında konuşmayı zul görüyorum

Bizde iyi oynamıyordu
Olmadı, olmazdı da
Yol yakınken dönüldü
İyi oldu

İş futbolculuk meziyetlerine kalmadı ki onlar üzerinden konuşulsun. Fiziken bitik durumda olduğu çok açık, sebebini bilemem; girdiği her ikili mücadelede ezilen bir adamın üçlü yahut dörtlü defansta oynaması teferruattan öteye geçemez. A takımların maçına karışmış U16 oyuncusu görüntüsü veriyordu...

Bizim sisteme uygun bir oyuncu değildi. Temposuz bek bize uymaz

Bizim teknik ekip aradığı oyuncu profillerini kendileri de bilmiyor herhalde. Bu adamın senin beklediğin performansı veremeyeceğini daha önce izleyip değerlendirmiş olmanız gerekmiyor muydu?

Şimdi Aurier’i de rakip ceza sahasına kadar çıkarıp, Kerem topu kaptırınca kendi ceza sahamıza kadar sprint atmasını bekleyecekler.

isminin devilinho olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

bundan iyi oynarım

1707177648063.webp

Ben kaçırdım galiba. Ne karektersizliği yaptı bu
Sanırım son röportajında ima ederek beni Ekim'den beri oturttular diyerek teknik stuff'a laf soktu arkadaş ondan öyle dedi zannımca.Yoksa bunun dışında solbek görevini yerine getirememesi var bir tek kusuru.Bu da ufak bir ayrıntı ama:)

Bizim teknik ekip aradığı oyuncu profillerini kendileri de bilmiyor herhalde. Bu adamın senin beklediğin performansı veremeyeceğini daha önce izleyip değerlendirmiş olmanız gerekmiyor muydu?

Şimdi Aurier’i de rakip ceza sahasına kadar çıkarıp, Kerem topu kaptırınca kendi ceza sahamıza kadar sprint atmasını bekleyecekler.
Buda Ndombele gibi koşarsa yandık

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt