#3 Angeliño

Dubua'ya yazık ettik. Adamın orjinal mevkisi sağ bek olmasına rağmen ofansta-defansta 100X daha iyi olduğu gibi, üstüne yedek kalınca sorun da çıkartmıyordu.
Ocakta Seferovic tarifesi yapmak lazım buna. 6 milyonu boşa harcayacağız yoksa.

Bence bu maç kötü değildi ya

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü ya. Yakında kesik yer gibi ama şunu yazayım dursun o zaman geldiğinde Kazımcan linçlenecek umduğunu bulamayacak çoğumuz.

hocanın yumuşak başlılığını gördüğü için 4'lü severim aslında filan diye saçmaladı da bu heriften olsa olsa 3-4-3'ün sol kanat beki olur. hiç orda görebilecek miyiz bilmiyom da emre taşdemir'in bile 1 yıl fazladan kontrat almasını sağlayan formasyonda angelino'yu da birkaç maç izlemek isterim. yoksa zorla yuhalanıp kulübeye hapsolacak.

Bu elemanı bu maç beğendim. Lakin her maç 11 olacaksa 3lü defansın önündeki kanat olur, 4lü defansın beki olamaz. Sıfır defansı. Ortaları iyi dediniz o da sıfır.

Geri dönüşleri daha iyiydi bu maçta

Bi pozisyonda yine samsun maçındaki gibi açık oyuncuyu boş bırakıp içe girdi, niye yapıyor bunu bilerek mi anlayamıyorum

Ortasahayı güçlü tutup kendisini daha fazla ileride kullanmalıyız, merkeze attığı paslar 10 no gibi hat kırıcı

Bu özelliğinden fazlaca yararlanmalıyız, ortaya takmış millet ama kaç takım ortayla gol buluyor, gol olma olasılığı en düşük şey prta yav

Çizgiye koşturup yerden geriye çıkarttırmak daha etkili olur

Bence de fena değildi genel olarak ancak en önemli becerisi cross pas olan adam bizde rakibi şişliyor. Enteresan.

Ligde koy Kazımcan’ı gerek yok 3 için çok düşünmeye.

Kazımcan, Abdulkerim, Kerem’lerden biri.

Tete, Zaha, Ziyech, İcardi’den en az 3’ü sahada olmalı.

Geri dönüşleri daha iyiydi bu maçta

Bi pozisyonda yine samsun maçındaki gibi açık oyuncuyu boş bırakıp içe girdi, niye yapıyor bunu bilerek mi anlayamıyorum

Ortasahayı güçlü tutup kendisini daha fazla ileride kullanmalıyız, merkeze attığı paslar 10 no gibi hat kırıcı

Bu özelliğinden fazlaca yararlanmalıyız, ortaya takmış millet ama kaç takım ortayla gol buluyor, gol olma olasılığı en düşük şey prta yav

Çizgiye koşturup yerden geriye çıkarttırmak daha etkili olur
yapmiyorki ne zaman gordun cizgiye inmeye calistigini. baba geri doner yada orta sahanin biraz ilerisinden orta acmaya calisiyor.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt