#3 Angeliño

Çok iyi orta açıyor diye aldığımız adam Sabri'den kötü orta açıyor. Ya rakibin kalçasına çarpıyor ya direkt dışarı filan gidiyor.
Beğenen neyini beğendi ben mesela onu anlamadım. Rakip 90 dk'da 1 defa geldi zaten, onda da golü yedik.
Ne ofansı var ne defansı. Yılın manasız işlerinden...

Zaha faktörünü görünce bugün iş yapar demiştim.
Zaha sol kanatta oldukça angelino iyi oynar.

Çok iyi orta açıyor diye aldığımız adam Sabri'den kötü orta açıyor. Ya rakibin kalçasına çarpıyor ya direkt dışarı filan gidiyor.
Beğenen neyini beğendi ben mesela onu anlamadım. Rakip 90 dk'da 1 defa geldi zaten, onda da golü yedik.
Ne ofansı var ne defansı. Yılın manasız işlerinden...
Bu maç yeterince isabetli açtı. Önceki maçlarda ben de sorguladım sık sık ama bu maç o maç değil.

Genel anlamda da iyilerindendi bugünün

mükemmel oynadı. sorun önündeki oyuncu belliydi,ilk asistide yapmış oldu. Becerikli olsak 3 asistle bitirirdi

Savunma yapmayi bilmiyor. Kanat oyuncusuna niye bukadar uzak duruyorsun

Vasat oynadı diyenler acaba hangi maçı izledi? Bize geldiğinden beri en iyi maçıydı şüphesiz

oyun icinde zaha ile herhangi bi işbirligini göremedik bu arada zaha hep tek kaldı rakiple

İspanyol Ömer Bayram

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk izlediğimiz Angel e göre gelişme var. Bu maç büyük bir defosu olmadı, tek can sıkıcı nokta o eski adrese teslim ortalarını yapamıyor halen.

önünde olgun bir futbol oynayan bir kanat oyuncusu olunca yetenekleri göstermiş futbolcu. ayrıca savunmada da çok yerinde müdahaleler yaptı, hiç sırıtmadı. a içeride icardi'den başka kafa vuracak biri olsaydı iki asisti vardı.

Gayet iyiydi, rakip ofansif olarak zayıftı belki bunun da etkisi vardır.

Geri
Üst Alt