#3 Angeliño

Orta açamaması müthiş komik bir durum.

Rezilliği geçtim müthiş komik diyorum o derece ağır.

Bundan sonraki süreçte tek beklentim var orta açabilmesi. Bunu yaparsa kendi nazarımda başarılı kabul edeceğim.

Zorunlu satin alma opsiyonu yoksa kadro disi birakilsin, eğer varsa gecmis olsun.

Sendromik bir yüz ifadesi olduğunu hep düşünüyordum zaten de söylemek istemiyordum...

Bence Angelino hakkını yiyoruz.

Angelino bir sol bek değil. En azından bizim çıktığımız dizilişin sol beki değil. Sol kanat yardıma gelmeyecek, rakip bindirirken sol orta saha destek atmayacak, sol stoper arkasını süpürmeyecek ee madem böyleydi niye aldık Angelino’yu?

Angelino 3’lü orta sahada orta sahanın desteklediği ya da 3’lü stoper’de stoperin arkasını topladığı bir düzende oynar. En kötü kanat oyuncun sürekli geri defansa gelir.

Ha yok sen bunlar olmasın, ben geri gelmeyen kanatla oynayayım, iki orta saha ile oynayıp birini ileri preste, diğerini arkada oyun kurmada kullanayım diyorsan orada Boey gibi bir kanat lazım ki o da destek olmadığı zaman zorlanıyor. Hatta dün Tete çıktıktan sonra epey zorlandı orada. Geçen sezon da Rashica oynamadığı maçlarda çok zorlanıyordu Boey. Kazım’da keza maç başından beri zorlandı. Bence net Okan Buruk hatası bu durum. 4-2-3-1 oynatacaksan ve sol önde Zaha veya Kerem kullanacaksan her zor maçta sol tarafını maden gibi işlerler, bu Angelino’nun kötü oyuncu olduğu için değil, senin sistemine uymadığı için.

Desteğe gelen sol kanat mevcut kadroda yaratamayacağına göre ya Kerem veya Zaha’dan birinden vazgeçip orta sahayı üçleyeceksin ya da daha komple bir bek bulacaksın ki Boey’in sol bek versiyonunu bulman 30-40 milyondur…

Adam kendisi 5lide değil 4lüde daha iyiyim dedi

3 senede 40 asist yapan adamın bu sene Kayseri maçı dışında net pası yok

Ezbere söylemlerden kaçınalım, uyum sağlayamadı işte şu ana dek

Sonuçta yetenekleri kaybolmadı

Formsuzluğunda Kazımcanı kazanıp iyi bir yerli sol bek sahibi olabiliriz. Ama adam yemeye ant içmiş sevgili taraftarımız varken zorlancaz baya.

Ofansif bek nedir yaaa.Kusacağız bu laftan artık resmen.önce bek bekliğini yapmalı sonra ofansı düşünmeli.Ofansifse Zahaya kereme ne gerek var yaa.Abdülkerim zavallım bunların ofansif aşkları yüzünden telef oluyor resmen.Hay ofansif bekinize.Adamlar ofansif aşkımız yüzünden otobana çeviriyorlar .Bilmem farkındamıyız.
Bukadar ofansif meraklısıysak çıkaralım Zahayı Koyalım Angelinho'yu Zaha yerine.Ofansif aşkımız depreşsin.
İnanılmaz yanlış bir düşünce. 90 dakika baskılı hücum oynarsın anlarım .Umarım bu yanlıştan Ocakta kesinlikle döneriz.

Kazımcan üstüste 10 maç oynasın zannımca çok daha iyi solbek olacak.Eğer transfer yapamayacaksak kesinlikle kazımcanla oynamayı tercih etmeliyiz.En azından kötünün iyisi.Çocuk düzenli oynamadığı için ilk golde hatalı ama oynadıkça açılacağına inanıyorum.Hücum oyuncusunu önden kabul etmeyi Sanchis'ten bir öğrenirse çok iyi olacak.

Son düzenleme:

sen böyle yazınca şu tepkisi geldi aklıma

Onu bizim takımın sistemine göre biraz zorlama söylemiş gibi; üçlüde daha iyiyim demesi tuhaf olurdu. Eski kulübü bile dörtlü oynayacakları için kendisini tercih edemediklerini söylemiş ve tüm piyasa kendisini öyle biliyor...

Hakkında hiçbir malumatım olmamasına rağmen, daha önceden izlediğim maçlarına dayanarak defansif yönden zayıf kalacağını en başından söylemiş, 'üçlüsever' biri olarak acaba hoca üçlü mü düşünüyor? demiştim; Orhan Uluca' nın da aynı şeyi söylediğinden haberim yoktu; aklın yolu bir. Hoca bu transferde net hata yapmıştır diye düşünüyorum...

Sosa'yı alsak yerine daha iyi olurmuş her türlü de bilemezdik ama maliyetler aynıymış he gelmek ister miydi bilmiyorum Ajax yaptı sonuçta ama bir şekilde çözülebilirdi muhtemelen şu an kazancının 3 katını filan teklif etmiş olacaktık.

Bu saatten sonra bizde olmadığı aşikar hala almamak için bir şansımız varsa gerekirse alt yapıdan oynatıp, zorunlu satın almayı devreye sokmamaya çalışmalıyız. Profesyonel yaklaşmıyoruz hiç aslında ama olması gereken bu mesela Boey performansı yükseldi takıma göre maaş istiyor ama sözleşmeyi alıp yatışa geçse hiçbir şey yapamayacağız.

Geri
Üst Alt