- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.822
- 5.338
tarık bundan hareketliyditarık çamdaldan sonra gördüğüm en kötü oynayan sol bek gsde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarık bundan hareketliyditarık çamdaldan sonra gördüğüm en kötü oynayan sol bek gsde
Sinirimi bozdu bu herif. Saçma biri. Ortaları beni delirttiyav bi topcuda hic degilse 1 tane olumlu bişey olur
orta yok
pas yok
ver kaç yapamıyor
dribling yok
defans yok
napıyor bu herif bunca yıl ne oynamıs
Ulan ben pva ya sovuyordum bu daha beter ciktiaanholt'tan daha kötü bir yabacı sol bek görür müyüm diyordum. daha kötüsü gerçekten de varmış.
zaten 3lüden farklı oynamıyoz hucumda bekler genelde ilerde acıkta oluyor3lü defansın beki falan diyorlar da öyle olsa hücumda 5 attırıp 7 falan yedirir. Ben 3'lüye dönsek bile bir cacık yapamayacağını düşünüyorum.
bu işin 3lüyle 4lüyle alakası yok ki3lü defansın beki falan diyorlar da öyle olsa hücumda 5 attırıp 7 falan yedirir. Ben 3'lüye dönsek bile bir cacık yapamayacağını düşünüyorum.
Yapamaz zaten. Hücumdayken kerem içeri kayıyor bütün koridor onun daha geldiğinden beri isabetli ortası yok 3 lü oynasak ne 5li oynasak ne.3lü defansın beki falan diyorlar da öyle olsa hücumda 5 attırıp 7 falan yedirir. Ben 3'lüye dönsek bile bir cacık yapamayacağını düşünüyorum.
aanholt'tan daha kötü bir yabacı sol bek görür müyüm diyordum. daha kötüsü gerçekten de varmış.