#3 Angeliño

Ağzının içine orta yapan adamdı bu yaw şimdi altıpası tuttur desen tutturamaz

3lü defansın beki falan diyorlar da öyle olsa hücumda 5 attırıp 7 falan yedirir. Ben 3'lüye dönsek bile bir cacık yapamayacağını düşünüyorum.
zaten 3lüden farklı oynamıyoz hucumda bekler genelde ilerde acıkta oluyor

3lü defansın beki falan diyorlar da öyle olsa hücumda 5 attırıp 7 falan yedirir. Ben 3'lüye dönsek bile bir cacık yapamayacağını düşünüyorum.
bu işin 3lüyle 4lüyle alakası yok ki

herif ileri çıktığında bi halta yaramıyor maçın çoğunda da ilerde zaten

5 mac daha oynarsa opsiyon devreye girecek diyorlardı. koy kazımcan'ı hoca, günahıyla sevabıyla devre arasına kadar oynasın. bunu da postalayalım.

adamın en iyi özelliği orta kalitesi deniyordu ama ortalar sabriyle yarışır

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu adamın, şu sezonda oynadığı maçlara bakınca, Bayern maçında olsaymış fena yani, her yaptığımız atak içinde varsa çöpe dönüştürecek, her yediğimiz atak da da bilet keserdi solda.

Bu futbol fakirini israrla oynatip tarihimizin en buyuk kaziklarindan birini yemek icin canla basla ugrasiyo Okan hoca.

Yapamaz zaten. Hücumdayken kerem içeri kayıyor bütün koridor onun daha geldiğinden beri isabetli ortası yok 3 lü oynasak ne 5li oynasak ne.

okan buruk cebınden mı verecen 6 mılyon euro

Kazımcan formsuzsa Tete veya Eyüp bile denensin de bu herifin opsiyonu işlemesin yahu. Uğraşıp dururuz sonra...

Bu tip futbolcuların civa gibi, sırım gibi olması lazım. Fiziği ortalama bir vatandaş gibi...

Geri
Üst Alt