Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
macta comanı tutmadı angelino her defasında coman ortayı actıBeğendim bu sefer. Fazla açık vermedi.
Şu klasik sol bekteyken içeri girip kanadı boşaltma hatasını 2 kere yaptı yine. Niye yapıyor anlamak güç. O kadar ortaya kayması normal değil
Evet şansını iyi kullandı bugün.Cikisa gecmek icin en ideal mac bugün.
Toparlansan artik diyorum kücük melek kardes.
Valla diğerleri de yediriyor. Bir de ben beklentimi düşürdüm aşırı mallık yapmasın yeter bana. Hücumu defansından daha kötümacta comanı tutmadı angelino her defasında coman ortayı actı
hucumu ıyıydı dıyorsan bılemem
tutabilmek farklı tutmamak farklıComan'ı Dünya'da hangi sol bek tutabiliyor Recoooo
Mesafeli karşıladı. Zaten bassa adam geçip gidecek. Kenara ittirip orta yaptırdı buda mantıklı strateji idi.tutabilmek farklı tutmamak farklı
angelino tutmamayı tercih etti genelde adamın önündeydi coman ortayı actı
bu mac coman kötüydü vallaMesafeli karşıladı. Zaten bassa adam geçip gidecek. Kenara ittirip orta yaptırdı buda mantıklı strateji idi.
Reco başka maç mı izledik. Orta yaptırması belki bir strateji idi. İçeri devrilse ağzımıza sıçarlardı.bu mac coman kötüydü valla
istedigi zaman ortayı actı
her mac böyle orta actırılmaz
macı ac izle angelinonun tek mudahalesi yok comana
ne stratejisi yav adamı tutmuyor işteReco başka maç mı izledik. Orta yaptırması belki bir strateji idi. İçeri devrilse ağzımıza sıçarlardı.