#3 Angeliño

Beğendim bu sefer. Fazla açık vermedi.

Şu klasik sol bekteyken içeri girip kanadı boşaltma hatasını 2 kere yaptı yine. Niye yapıyor anlamak güç. O kadar ortaya kayması normal değil

Bazı arkadaşlar Samsumspor maçında içe kaçıp koridorunu boşalttığını söylemişti ama bugünde gördük ki oyuncu topu oraya yönlendirilmesini istiyor zeki topçu umarım uyum sorunu biter.

bence çok sıradan bir performans. coman falan kötüydü baya bugün, angelino ile alakası yok bence bu durumun. kalan maçlarda oynatmayız inş opsiyon devreye girmesin

Beğendim bu sefer. Fazla açık vermedi.

Şu klasik sol bekteyken içeri girip kanadı boşaltma hatasını 2 kere yaptı yine. Niye yapıyor anlamak güç. O kadar ortaya kayması normal değil
macta comanı tutmadı angelino her defasında coman ortayı actı

hucumu ıyıydı dıyorsan bılemem

Bayern maçı ile diğer tüm maçları karşılaştırmanız biraz enteresan zira geride bekleyerek oynadığımız 3-4 maçtan biriydi.. Dolayısıyla farklı oyunlar..
Kalan 2 ŞL maçında da oynatılıp vedalaşılmalı..

Timur’un Leipzig’e zorunlu opsiyonu kaldırmalarını teklif ettiği yönünde haberler var. Doğruluğunu bilmiyoruz. Biraz şöyle oynasa da bir yarım sezon daha denesek.

macta comanı tutmadı angelino her defasında coman ortayı actı

hucumu ıyıydı dıyorsan bılemem
Valla diğerleri de yediriyor. Bir de ben beklentimi düşürdüm aşırı mallık yapmasın yeter bana. Hücumu defansından daha kötü

Coman'ı Dünya'da hangi sol bek tutabiliyor Recoooo

Mesafeli karşıladı. Zaten bassa adam geçip gidecek. Kenara ittirip orta yaptırdı buda mantıklı strateji idi.
bu mac coman kötüydü valla

istedigi zaman ortayı actı

her mac böyle orta actırılmaz

macı ac izle angelinonun tek mudahalesi yok comana

bu mac coman kötüydü valla

istedigi zaman ortayı actı

her mac böyle orta actırılmaz

macı ac izle angelinonun tek mudahalesi yok comana
Reco başka maç mı izledik. Orta yaptırması belki bir strateji idi. İçeri devrilse ağzımıza sıçarlardı.

güzel kademesinde kaldı hep bayern maçında - 1 2 kere komanı içeri doğru kabul ettide çokta suç bulmuyorum.

tatsız olan kısım opsiyonunu ödemek değer mi hala emin olamıyorum.

Geri
Üst Alt