#3 Angeliño

Hollanda ligi kistas degil bunu artik anlamamiz lazim.

Ben Angelino ozelinden cok Tadic ve Werghorst noktasinda elestiriyorum. Angelino neticide ofans-ilk oyuncu degil bunlara gore.

Abi bu ligden cikan 10 oyuncudan 8'i net balon. 1'i iyi al oynat, 1'i de ortalama isim oluyor. 100'lerce ornek var bu denkleme uyan. Bu demek degil ki o les bu les.. Sadece iki kez dusunup analiz edin diye diyorum ki zaten bu forumda canavar gibi renkdaslar var.

defansi hic yok gibi

ilk mactan haksizlik olur tabii ama böyle devam ederse kazim formayi kapar

Pasları falan çok iyi. Doğru kullanmak lazım bu adamı. bende ortasaha da bile kullanabiliriz inceci adam.

ben bunu direkt cdm oynatirdim

berkan ve mitsodan daha iyi top dagitiyor

Futbol ulemaları bir maçta çöp olduğuna karar verdi her zaman ki gibi

çok net bir kalite. oyun kurucu,hücumcu ve aklıyla oynayan sol bek daha ne isteriz?

isminin angelino olmasından oturu, iki gün öncesine kadar brezilyalı sanıyordum bu arkadaşı. ispanyolmuş. angelino gerçek ismi degilmiş. muhtemelen teknik diye böyle bir lakabı var.

Geldiğinden beri bir varlık gösteremedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde defansıda öğrenir

İç sahada öyle bir atmosfer oluyor ki adam hiç yapmadığı şeyleride yapabilir gaza gelip

Çok temaslı oyunu sevmiyor ama ben savunmada ilk müdahale ile çok top çalacağını düşünüyorum bu özelliği var Torreira tarzı top çalmalar görebiliriz

Bizde defansıda öğrenir

İç sahada öyle bir atmosfer oluyor ki adam hiç yapmadığı şeyleride yapabilir gaza gelip

Çok temaslı oyunu sevmiyor ama ben savunmada ilk müdahale ile çok top çalacağını düşünüyorum bu özelliği var Torreira tarzı top çalmalar görebiliriz
Aklıma Yedlin geldi. Savunması zayıf hücum bekiydi. Tam tersi oldu.

Geri
Üst Alt