#3 Angeliño

Zamana ihtiyacı var takima çok yabanci her halinden belli oluyor

cok iyiydi bence.sacma yorumlar gördüm.yerden pasları şahane,hırslıydı da.

iyiydi, bizimkiler biraz daha antrenman yapsın da bu adamın bindirmeleriyle şut atabildiğini görüp anlasınlar, oliviera çelimsizi net pozisyonda verse golü yazardı beyfendimiz vurdu da topu kaleye yetiştirebildiğini bizlere bir kez daha kanıtladı.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam hazir degil kasmadi kendini fiziksel olarak haklida yani. 60 dakika oynat cikar ya da sonradan sok. Sakatlanana kadar ugrasti bekledi resmen hoca. Elinizde birsuru veri var takip etmiyor musunuz oyuncularin fiziksel durumlarini hayret bir sey. Onu gec izlerken bile anlasiliyor.

Angelino Zaha gibi oyuncular büyük oyuncular. Bu tip oyuncular prime formunda Türkiye'ye gelmezler. Keza Icardi ve Zaniolo da hazır gelmedi. Bu adamlara yeniden form kazandırmak zorundayız.

Birkaç defa güzel ara pası bıraktı ceza sahasına. Gereksiz top kaybı yapmadı. Fena değildi. Bir serbest vuruşta topun başına geldiğinde ümitlendim ama terste olmasına rağmen Sergio vurdu. Gıcık oldum.

Topu ayağına aldığında paslaşacak kanat bulamıyorsa orta saha elemanları rakibin arkasına saklanmışsa önünde oynayan kanatta 2.forvet gibi ceza sahasında bekliyorsa ya dönüp stopere top atacak ya da orta açacak başka durum zaten yok.

Onun haricinde herif kalite hatalı pası yok ayağı temiz top çıkarıyor iyi hızlanıyor. Berkan-Kerem gibi abuk subuk paslar atmıyor

Geri
Üst Alt