#3 Angeliño

Okan bunu niye 90 dk oynatmaya çalışıyor anlamak güç. Neyse ligde Kazımcan oynamalı. Bunda Çarşamba-Pazar oynayacak fizik güç göremedim henüz. Oynarsa sakatlanır gibi zaten.

Kazımı arattı sol bekte emre taşdemir bile hücumlar da daha etkili oluyordu en azından

Maç başında 2-3 bindirme dışında sıfır bindirme, hele 2. Yarı sıfır oğlu sıfır. Bir kez ileri çıkmadı yav. Savunma sıfır, hava topu sıfır, bu bir de hücum beki diye pazarladilar. Geçen yıl muhteşem bir form yakalayan Kazimcan'a yazık etmesek bari. Hayır ne diye 90 dk oyunda kaldı anlamadikta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
o zenci hızlı felan da çok geriden gelip kısa mesafede buna tur bindirdi yav cl de bunu elek ederler sol bek lazım bize maalesef

Okan bunu niye 90 dk oynatmaya çalışıyor anlamak güç. Neyse ligde Kazımcan oynamalı. Bunda Çarşamba-Pazar oynayacak fizik güç göremedim henüz. Oynarsa sakatlanır gibi zaten.
Oynatıyor çünkü forma girsin maç temposu kazansın diye öteki türlü sezon boyu böyle olur

Kazim'dan daha bi fazlasini goremedik ilk iki macinda. Fark yaratacak kadar onemli bi eklememiydi bilemiyorum. Solbek kanayan yaramiz diye feryad edenler nerede?

-Top hakimiyeti %100 kendisinde değilse pas hatası yapmaya meyilli
-İlk dokunuşu zayıf
-Çevik değil, biraz hantal
-Top süremiyor
-Bindirme yeterince yapmıyor
-Defansı malum

İşimiz zor..

Geri
Üst Alt