Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun oyuna girdi ve iyi degildi hali,o da toparlarKazım oyuna gireli 5 dakika olmadı geriye kosamiyor gotu çıktı. 20 yaşında değil de sanki 50 yasinda gibi hala kazım oynasın diyorlar hey Allahım yarabbim kazimin daha çok ekmek yemesi lazım adamın eli ayağına dolaşıyor heyecandan
Kazım oyuna gireli 5 dakika olmadı geriye kosamiyor gotu çıktı. 20 yaşında değil de sanki 50 yasinda gibi hala kazım oynasın diyorlar hey Allahım yarabbim kazimin daha çok ekmek yemesi lazım adamın eli ayağına dolaşıyor heyecandan
Bu maç özelinde demiyorum genelde öyle eli ayağına dolaşıyor heyecanlı gibi oynuyor. Kazım'dan yana boşa beklentiye girmeyin üzülürsünüz.Ne heyecanı yav adamın oyuna girdiği vakit iş bitmişti kimse artık kasmıyordu
Adam hemen hemen oynadığı her maçta iyi işler yaptı oysa gelmeden önce ölüp bittiğimiz Angelinonun geleli eli ayağı düzgün ilk iyi oyunuydu.
Senin gibi Orhan Uluca dinleyip mi sallasınlarSinan yilmaz, uğur karakullukçu dinleyip, gelip bu adama sallamayın
Senin gibi Orhan Uluca dinleyip mi sallasınlar
Takip ettiğim tek isim Orhan Uluca'dır, oyuncuya sallama konusunda birkaç bir şey yazayım.Senin gibi Orhan Uluca dinleyip mi sallasınlar
Reis Umut’a takılıyorum ben 2010da Borges okuyan adamım.Takip ettiğim tek isim Orhan Uluca'dır, oyuncuya sallama konusunda birkaç bir şey yazayım.
- Kerem Demirbay analizinde olumlu sözler çoğunluktaydı. Duran toplarda isim yapmış birisi dedi, övdü. Golcü kimliği var dedi.
- Kötü oynadığı Molde maçında ise yerdi doğal olarak. Basit pas hatalarını kendisine yakıştıramadığı için fazlasıyla eleştirdi.
Gaziantep maçının analizini bekliyorum, eğer bu maç için Kerem Demirbay'ı överse objektifliğine sual olunmaz artık. Bu adam Oliveira'yı da övdü, Kerem Aktürkoğlu'nu da övdü. Kötü oynadıkları zaman ise, kötü oynadılar diyerek eleştirdi. İyi oynayınca ego yapıp yanlış sözler etmedi.
Yeni geldiğim için üyeler arası muhabbete hakim değilim başkan, pardon.Reis Umut’a takılıyorum ben 2010da Borges okuyan adamım.