#3 Angeliño

Geleli onca zaman oldu, kamp gördü, bu kadar maç oynadı; fiziken hala sıradan bir vatandaştan farkı yok. İş biraz teknik ekibe de yazıyor sanki?..Eğer şarta bağlı opsiyon söz konusu ise şartın gerçekleşmemesi için devre arasında yerli-yabancı biri bakılmalı. Yakın zamanda gelenlerin bir nebze mazeretleri var da bu adam için mantıklı bahane kalmadı, net hayal kırıklığı şu ana kadar...

Kesinlikle alınmaması lazım, beş para etmez ne hücum var ne savunması

bir geçerli bahanesi var

kerem bekini hiç oynatamıyor. kanat organizasyonuna katılmıyor

milli takımda sürekli gidip gelen ferdi ile de anlaşamamıştı

bu durum zorluyordur mutlaka

ama dağa taşa attığı topları aklamaz tabi.

Her şeye bahane bulunur da orta kalitesinin bu kadar düşmesi normal değil. 7 günde 3 maç oynamak zorunda, nolacak bakalım.
bainesinden theosuna kadar kimi getirsek orta açmayı unutacak gibi geliyor yıllardır şaka gibi. müsait pozisyonlarda bile absürt yerlere attı topu

Bize gelen topçularda orta açmayı unutmak gibi bir sorunsal var daha doğrusu ya açamıyorlar rakibe tosuyorlar açtıklarında da taça kadar gidiyor top

Yapamıyoruz kusursuzu oynayan boeyi o yüzden eleştirmemek lazım ortalama 10 asist ile oynayan adam da aynı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ın her oyuncusunu kollarım ve mutlaka olumlu bulabilecek bir şey bulurum ama ben böylesini görmedim.

Rakiplerin sırtını küşlemekten kendini alamıyor bir oyuncunun kestiği her top savunmaya çarpar mı?

Koşarken ayağının altından ip geçmez, ayakları bedenini taşıyamıyor, skandal şu ana kadar ve düzeleceğe hiç benzemiyor.

Baba ortalara falan birşey demicem ama iki ay oldu burda biraz saldın sanki kabul edelim

Pva ayarında bir sol bek görüyorum bu arkadaşta. Hatta pva daha çok bindirme yapıyordu, maç7n adamı olup kurtardığı maç falan vardı tek tük de olsa.
Bunda hiç öyle bi ışık yok. Vasat ki ne vasat.
İnşallah düzelir dediğimiz bir sürü oyuncudan biri bu sene.

ben anlamadım abi - ultra ofansif bir bek deniyor . iyi güzel hoş.

ben bekliyorumki topla dibe insin - ya da koşunu yapsın, çizgiden içeri cillop gibi toplar yollasın. bu yok. e kaliteli basit paslar - oda pek yok. net orta - bu maç galiba hiç tutan ortası yoktu.

endişelendirmiyor değil.

Soru : kiralık bizde ama zorunda mıyız opsiyonda ?

Geri
Üst Alt