#3 Angeliño

abdulkerm i manu macinda sol bek oynatıp sol koridoru rakip hücumuna kapatmak iyi olur.

manu zaha angelino kanadını deler gibi.

dün ilk defa ben bu ligin üzerindeyim dedi

umarim böyle devam eder

Hala kazimcan diyenler var mi😀kazimcan iyi ve yetenekli yerli bi yedek,onu coplediginizde de destek olan taraftaydik

Çok iyi orta açıyor diye aldığımız adam Sabri'den kötü orta açıyor. Ya rakibin kalçasına çarpıyor ya direkt dışarı filan gidiyor.
Beğenen neyini beğendi ben mesela onu anlamadım. Rakip 90 dk'da 1 defa geldi zaten, onda da golü yedik.
Ne ofansı var ne defansı. Yılın manasız işlerinden...
2veya 3 tane kafaya orta yapti.356 tane orta yapmasini mi bekliyonuz

Bunun first touch kabiliyeti bizim Kerem'de olsa, Kerem 30 Milyonluk transfer yapardı.

Top kontrolü müthiş yav.

Angelino bize üst düzey bir sol bek olarak geldi. Bu kadar iyi referansı ve cv'si olan bir oyuncuyu iki maç sonra kesip yedek oyuncuyu oynatamazsın. Buruk Angelinoda ısrar etmek zorunda. Öyle veya böyle 90 dakikalar çıkarabilen bir adam. Sakatlık sorunu da yaşamadı. Angel'i denklemden çıkarmak Buruk'un planını altüst eder.

Zaha ile daha iyi uyum sağladı. Önemli olan united maçında ne yapacağı

Linç yiyeceğim ama kazım topçu flan değil. Zeki çocuğa benziyor başka mesleklere yönelsin. Hala bundan medet umanlar var. Eli ayağına dolaşıyor vasat herif

Geri
Üst Alt