#3 Angeliño

Madem 4'lü savunma oynayacaktık, Angel yerine başka bir bek bakacaktık. Bizim takım planlamasında düşünmeden işler yaptığımız oluyor. Ama maçın tek kötü adamı Angel değildi. Takım oynamayı istemedi. Hemen 2-3 atalım da bitirelim demediler. Herkes sıvadı.

Bjk 2. golü atara oynamış herhalde başka bir ihtimal yoktu.Yedirmek için herşeyi yaptı reis.

Valla Nagatomo bile bundan faydalı oyuncuydu, geldi geleli kaç ay geçti, akılda kalan, bir umut ışığı veren ne bir maçı ne de bir hareketi var. Yolların devre arasında ayrılması ve oraya başka isimlerin bakılması lazım. Bu saatten sonra ne oynarsa oynasın farketmez, atıyorum Bayern maçında 3 asist bile yapsa önemli değil benim için. Zira bu adamın istikrar sağlaması mümkün değil gibi duruyor.

Valla Nagatomo bile bundan faydalı oyuncuydu, geldi geleli kaç ay geçti, akılda kalan, bir umut ışığı veren ne bir maçı ne de bir hareketi var. Yolların devre arasında ayrılması ve oraya başka isimlerin bakılması lazım. Bu saatten sonra ne oynarsa oynasın farketmez, atıyorum Bayern maçında 3 asist bile yapsa önemli değil benim için. Zira bu adamın istikrar sağlaması mümkün değil gibi duruyor.
yaw nagatomo süper bi topçuydu nagatomo bile demek ayıp olmuş biraz bence

Nagatomo bile derken ayip etmissin renkdas. Cigeri sonmeden once oynadigi oyunla son 20 yilin en iyi solbekiydi. Savunmasida mukemmeldi.

Kendisini çok savundum zaman gerekli dedim ama ciddi hayal kırıklığı ne yazık ki.
Böyle devam ederse devre arası o tarafa adam bakmak gerekecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yaw nagatomo süper bi topçuydu nagatomo bile demek ayıp olmuş biraz bence
Aynen, aslında ayıp ettim o şekilde söylemekle. Ki ciğeri sönene kadar baya yardırıyordu. Bize geldiğinde 30 küsür yaşındaydı ama ona rağmen daha faydalıydı demek istemiştim. Ki orijini sol ayaklı bile değildi.

Nagatomo bile derken ayip etmissin renkdas. Cigeri sonmeden once oynadigi oyunla son 20 yilin en iyi solbekiydi. Savunmasida mukemmeldi.
Kusura bakma renktaş, ifadede hata yaptım aslında. Yani beklenti, yaş ve maliyet hususlarında kıyas yapıp ona göre yorum yapmıştım ama Nagatomo dediğin gibi, ciğeri sönene dek gerçekten ekstrem bir adamdı.

Bu herif sürekli aynı hataları yapıyor. Defansı bukadar kötü sol bek hatırlamıyorum

Abdulkerimin tek ayağını kes bundan iyi sol bek oynar.

Geri
Üst Alt