Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.696
- 11.604
- 1.473
Yattın adam geçiyor tak çelmeyi ye sarı kart. Oldukça vasat gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw dubois topçunun kralıydı onun en kötü maçı bunun en iyi maçından daha iyidir bizdeHarbiden dobouis kalsa daha mı iyi olurdu
Yani görüntü onu gosteriyoryaw dubois topçunun kralıydı onun en kötü maçı bunun en iyi maçından daha iyidir bizde
yaw nagatomo süper bi topçuydu nagatomo bile demek ayıp olmuş biraz benceValla Nagatomo bile bundan faydalı oyuncuydu, geldi geleli kaç ay geçti, akılda kalan, bir umut ışığı veren ne bir maçı ne de bir hareketi var. Yolların devre arasında ayrılması ve oraya başka isimlerin bakılması lazım. Bu saatten sonra ne oynarsa oynasın farketmez, atıyorum Bayern maçında 3 asist bile yapsa önemli değil benim için. Zira bu adamın istikrar sağlaması mümkün değil gibi duruyor.
Nagatomo bile derken ayip etmissin renkdas. Cigeri sonmeden once oynadigi oyunla son 20 yilin en iyi solbekiydi. Savunmasida mukemmeldi.Valla Nagatomo bile bundan faydalı oyuncuydu, geldi geleli kaç ay geçti, akılda kalan, bir umut ışığı veren ne bir maçı ne de bir hareketi var. Yolların devre arasında ayrılması ve oraya başka isimlerin bakılması lazım. Bu saatten sonra ne oynarsa oynasın farketmez, atıyorum Bayern maçında 3 asist bile yapsa önemli değil benim için. Zira bu adamın istikrar sağlaması mümkün değil gibi duruyor.
Aynen, aslında ayıp ettim o şekilde söylemekle. Ki ciğeri sönene kadar baya yardırıyordu. Bize geldiğinde 30 küsür yaşındaydı ama ona rağmen daha faydalıydı demek istemiştim. Ki orijini sol ayaklı bile değildi.yaw nagatomo süper bi topçuydu nagatomo bile demek ayıp olmuş biraz bence
Kusura bakma renktaş, ifadede hata yaptım aslında. Yani beklenti, yaş ve maliyet hususlarında kıyas yapıp ona göre yorum yapmıştım ama Nagatomo dediğin gibi, ciğeri sönene dek gerçekten ekstrem bir adamdı.Nagatomo bile derken ayip etmissin renkdas. Cigeri sonmeden once oynadigi oyunla son 20 yilin en iyi solbekiydi. Savunmasida mukemmeldi.