#3 Angeliño

Surekli Kazimcan da demeyin, ezberlenmis bir soz gibi. Kazimcan oynadiginda bundan iyi oynamiyor suana kadar. Elestirildigi maclar duruyor konusuna girin bakin biraz.

Hoca mecbur ikisinden birini oynatacak, bu daha tecrubeli - ve kendi sezon basinda cok istedigi icin - Angelino'yu oynatiyor. Simdilik baska yapacak birsey yok Abdulkerim sol bek falan olmaz onu gecin bir defa.
Aslında kötü performansının altında biraz daha 8 numarayla uyumlu olmamasından kaynaklanıyor gibi Torreira daha çok merkez ve sağ tarafa yakın ön bölgeye çıkıyor sanki defansif olarak gerekli yardımı alabilse daha aktif olacak gibi geliyor. Sanki Angelino-Zaha-8 numara şu üçgeni bir oluşturamadık.

Futbol detaylar oyunu.
O golu atsan bambaska birsey olacakti.
Ozguven & moral.
Kotu topcu degil ama 26 yasinda olmasina ragmen garip bir yavaslik var vucutta.
Temposuzluk da ekstradan.
Yine de israr etmemiz lazim, cunku Kazimcan su anda malesef iyi alternatif degil.

Aslında kötü performansının altında biraz daha 8 numaranın yardımını alamıyor Torreira daha çok sağ tarafa yakın Angelino defansı normalin altı hücumda bazen iyi işler yapabiliyor sanki gerekli yardımı alabilse sanki daha aktif olacak gibi geliyor. Yani Angelino-Zaha-8 numara şu üçgeni bir oluşturamadık.
Daha ismi ilk ciktigi donemde bu bir wingback , 442 sol beki degil diyorduk, kendisi nedense 442 solbekiyim dedi bir kac roportajda. Ben almazdim ama madem alindi mecbur oynayacak. Su opsiyon maddesini merak ettim de bulamadim kac mac sonra devreye giriyor?

Bu oyunla Galatasaray ın sol beki olamaz... Düzelecegini zannetmiyorum. Futbolu kafada bitirmiş gibi hissettiriyor

Bu eleman kiralik idi galiba, umarim zorunlu satin alma durumu yoktur. Dubois'yi bile aratiyor.

3lu oyuna dönüp o şekilde denemeyeceksek ısrarla hiç gerek yok kazimi oynatalim en azından elimiz rahatlar

Futbol detaylar oyunu.
O golu atsan bambaska birsey olacakti.
Ozguven & moral.
Kotu topcu degil ama 26 yasinda olmasina ragmen garip bir yavaslik var vucutta.
Temposuzluk da ekstradan.
Yine de israr etmemiz lazim, cunku Kazimcan su anda malesef iyi alternatif degil.
ikisi de kademe almayı adama girmeyi bilmiyor. Birebirde sürekli adam geçiriyorlar

Daha ismi ilk ciktigi donemde bu bir wingback 442 sol beki degil diyorduk, kendisi nedense 442 solbekiyim dedi bir kac roportajda. Ben almazdim ama madem alindi mecbur oynayacak. Su opsiyon maddesini merak ettim de bulamadim kac mac sonra devreye giriyor?
Bildiğim kadarıyla 15 maçta süre alırsa 6 m euro'ya bonservisini alıyoruz yanlış hatırlamıyorsam zorunlu opsiyon olursa limitlere takılıyoruz o yüzden göstermelik iş yapıldı. Zorunlu değil ama zorunlu gibi... Umarım adapte edebiliriz ve çözüm bulabiliriz burada iş hocaya düşecek.

20 yaşında kritik zamanlarda taş gibi oynayan yerli bekimiz varken angelino gibi vasat bir adama kontenjan harcamak gerçekten can sıkıcı..
Ben bu herifin düzeleceğine de inanmıyorum yani bir şekilde ülke dersin sistem dersin adapte olamadı takıma ..
Bir şans verilecekse madem öncelik her türlü kazimcanin olmalı..

Bu arkadaş bizim bu oyun tarzında olmadı ya
Uzun süre öndeki keremden kaynaklanıyor solbek beğenmememiz demiştim ama angelino haketten olmuyor
ManU maçındakinin aynısını yapıp bu maçta da yedirdi
Öyle kayarak geliyorsan o topa müdahale edeceksin arkadaş
Edemeyeceksen kaymayıp en azından rakibin yanında koşup rahatsız edeceksin
O bölgede 8’imiz zayıf olabilir ama bari alanını bu kadar boşaltmasa böyle kontra yemeyiz yani

Bildiğim kadarıyla 15 maçta süre alırsa 6 m euro'ya bonservisini alıyoruz yanlış hatırlamıyorsam zorunlu opsiyon olursa limitlere takılıyoruz o yüzden göstermelik iş yapıldı. Zorunlu değil ama zorunlu gibi... Umarım adapte edebiliriz ve çözüm bulabiliriz burada iş hocaya düşecek.
Belirli bir mac sonrasi zorunlu yaziyor , Alman medyasina baktim kac mac oldugunu onlar da bilmiyor gibi ama dedigin gibi 15 olabilir belki 25 de olabilir zaten suana kadar 14 mac falan oynamis, yani kesin aliyoruz gibi cunku hoca oynatmaya devam edecektir ve devre arasina kadar bir cok macimiz daha var.

Geri
Üst Alt